«Ασπίδα» ΠΑΟΚ σε Πόζογλου

Εκνευρισμός επικρατεί στον ΠΑΟΚ για την αντιμετώπιση των παικτών της Εθνικής Νέων από την ΕΠΟ και λένε... όχι στη στοχοποίηση του Πόζογλου.
Πηγή: gazzetta.gr
«Ασπίδα» ΠΑΟΚ σε Πόζογλου

Ασπίδα προστασίας από τους "ασπρόμαυρους" για τον νεαρό άσο, που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες του Δικεφάλου, ενώ πρόσφατα ανανέωσε και το συμβόλαιό του. Ο Πόζογλου βρίσκεται μεταξύ των παικτών που εμφανίζονται να... πρωταγωνίστησαν σε όσα έγιναν στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην Ελβετία, παρ' όλα αυτά στον ΠΑΟΚ θεωρούν λανθασμένη την κίνηση της ΕΠΟ να βγάλει στη... σέντρα τους παίκτες, όταν πρώτα την ίδια βαραίνουν οι ευθύνες.

Οι Θεσσαλονικείς είναι έντονα εκνευρισμένοι με τη στάση της Ομοσπονδίας, κάνοντας λόγο για "στοχοποίηση" των ποδοσφαιριστών και είναι διατεθειμένοι να σταθούν δίπλα στον Πόζογλου. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός άλλωστε επέστρεψε χθες στις προπονήσεις της ομάδας του και σε συνομιλία που είχε με τον Αναστασιάδη φέρεται να παραδέχτηκε πως εκείνος έσπασε το τζάμι, κάτι όμως που έγινε πάνω στο παιχνίδι κι όχι από... νεύρα, όπως ακούστηκε.

Διαβάστε ακόμη...