Τραβήξτε το αυτί του Πόζογλου, αν ισχύει το ρεπορτάζ

Αν ισχύει το ρεπορτάζ, που... ισχύει καθώς η ενημέρωση προέρχεται μέσα από την ΕΠΟ, Πόζογλου και Δώνης μάλλον έχουν κακομάθει.
Πηγή: metrosport.gr
Τραβήξτε το αυτί του Πόζογλου, αν ισχύει το ρεπορτάζ

Και σίγουρα κάποιος θα πρέπει να τους συνετίσει για να μην επαναλάβουν τα πειθαρχικά παραπτώματα που είχαν στην εθνική νέων και κυρίως να μην πετάξουν στα σκουπίδια το ταλέντο τους.

Διαβάστε τι λέι το ρεπορτάζ του setnragoal.gr:

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Τάσος Δώνης της Γιουβέντους και ο Στέλιος Πόζογλου του ΠΑΟΚ κινδυνεύουν με τιμωρία από την ΕΠΟ για πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία υπέπεσαν στο ξενοδοχείο στο οποίο είχε καταλύσει η αποστολή.

Οι δυο τους έπαιζαν μπάλα και έσπασαν ένα έπιπλο την ώρα που μιλούσε ο Βασίλης Τζαλακώστας, το βράδυ της Πέμπτης (9/10) με αποτέλεσμα να μην αγωνιστούν στο πρώτο φιλικό την επόμενη μέρα (ήρθε ισόπαλο 2-2).

Η μη παρουσία του στον αγώνα, προκάλεσε την αντίδραση του παίκτη του ΠΑΟΚ, ο οποίος φέρεται να έσπασε μια τζαμαρία στο ξενοδοχείο το βράδυ του πρώτου αγώνα. Επιπλέον, υπήρξαν και άλλα περιστατικά απειθαρχίας, όπως π.χ. το γεγονός ότι τέσσερις διεθνείς παίκτες κάπνισαν πολλά τσιγάρα.

Διαβάστε ακόμη...