Ψάχνοντας την υπέρβαση!

Ο ΠΑΟΚ ήταν αναμφίβολα μία από τις εκπλήξεις της προηγούμενης χρονιάς καθώς κατέλαβε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας υπέρβαση.
Πηγή: novasports.gr
Ψάχνοντας την υπέρβαση!

Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου παρουσίασε ένα εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο ενώ έδειξε και πολύ καλά στοιχεία στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά των πλέι οφς. Έτσι, ο πήχης δεν μπορεί να ανέβει για τη φετινή χρονιά με τον «δικέφαλο του Βορρά» να θέλει να κάνει την υπέρβαση και να σπάσει το δίπολο «Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός». Η φετινή χρονιά φαντάζει με μία ευκαιρία για το σύνολο του Σούλη Μαρκόπουλου, με τα δύο μεγαθήρια του ελληνικού μπάσκετ να μοιάζουν θεωρητικά αποδυναμωμένα και με περισσότερα τρωτά σημεία. 

Ωστόσο, η επιτυχία της περασμένης χρονιάς είχε και ένα τίμημα, ένα τίμημα βαρύ για τον ΠΑΟΚ καθώς έχασε τέσσερις απ' τους σημαντικότερους παίκτες. Πρόκειται για τους Ντι Τζέι Κούπερ, Γιώργο Μπόγρη, Μιχάλη Τσαϊρέλη και Μαρκ Πέιν, οι οποίοι έκαναν το βήμα παραπάνω και θέλουν να δοκιμάσουν τις τύχες στους στο εξωτερικό. 

Εκτός αυτών, αποχώρησε και ο Λεωνίδας Κασελάκης και τη θέση του στο ρόστερ της ομάδας πήρε ο Χρήστος Σαλούστρος, ο οποίος αποχώρησε από τον Πανιώνιο. Από τη Νέα Σμύρνη ανηφόρησαν για τη Θεσσαλονίκη και οι Κάρτερ και Λάνγκφορντ ενώ στο ρόστερ παρέμειναν οι Κακαρούδης, Χαραλαμπίδης, Δέδας, Μαργαρίτης, Τσόχλας, Κώττας, Λιάπης. 

Αναλυτικά το ρόστερ:

Κέβιν Λάνγκφορντ       1985     2.04  Φόργουορντ   ΗΠΑ
Μιχάλης Λιάπης         1995     1.92  Γκαρντ       Ελλάδα
Κώστας Χαραλαμπίδης    1976     1.89  Γκαρντ       Ελλάδα
Μαρκ Αντόνιο Κάρτερ    1985     1.91  Γκαρντ       ΗΠΑ 
Κώστας Κακαρούδης      1983     2.04  Φόργουορντ   Ελλάδα 
Απόλλων Τσόχλας        1983     1.89  Γκαρντ       Ελλάδα
Γιώργος Δέδας          1980     1.98  Φόργουορντ   Ελλάδα
Βαγγέλης Μαργαρίτης    1982     2.03  Φόργουορντ   Ελλάδα
Θωμάς Κώττας           1996     2.07  Σέντερ       Ελλάδα
Τζέικ Οντουμ           1991     1.93  Γκαρντ       ΗΠΑ
Τζούλιαν Βον           1988     2.08  Σέντερ       ΗΠΑ     
Χρήστος Σαλούστρος     1990     2.01  Φόργουορντ   Ελλάδα

Διαβάστε ακόμη...