Ο Ρατς «απειλεί» τέσσερις παικταράδες

Σπουδαία βραδιά η αποψινή για τον Ράζβαν Ρατς και ακόμη σπουδαιότερη η συνέχεια των υποχρεώσεών του με την Εθνική Ρουμανίας. Τι ρεκόρ πάει να σπάσει και ποιον γνώριμο του ΠΑΟΚ απειλεί με τις συμμετοχές του;
Πηγή: paok24.com
Ο Ρατς «απειλεί» τέσσερις παικταράδες

Από χτες είναι γνωστό πως ο Ράζβαν Ρατς θα είναι ο αρχηγός της Εθνικής Ρουμανίας στο αποψινό εντός έδρας παιχνίδι με την Ουγγαρία. Παράλληλα, ο αμυντικός του ΠΑΟΚ θα συμπληρώσει 99 συμμετοχές κι αν αγωνιστεί και την Τρίτη στη Φινλανδία θα γίνει ο πέμπτος Ρουμάνος που θα φτάσει σε τριψήφιο αριθμό εμφανίσεων με τα χρώματα της χώρας του.

Μόνον τέσσερις αθλητές έχουν καταφέρει κάτι ανάλογο ως τώρα με την φανέλα της Εθνικής Ρουμανίας, δείγμα της αξίας του «δικού μας», Ράζβαν Ρατς. Πρόκειται για τους Ντορινέλ Μουντεάνου, Γκιόρκι Χάτζι, Γκιόργκι Πουπέσκου και... Λάσλο Μπόλονι!

Μάλιστα, τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ ο Ρατς μπορεί άνετα να τον ξεπεράσει αν είναι υγειής και παίξει στα προκριματικά του Euro 2016 καθώς ο νυν τεχνικός και πρώην «αστέρας» του ποδοσφαίρου έχει 108 συμμετοχές με το Ρουμανικό εθνόσημο (έχει πετύχει και 25 γκολ).

«Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που θα είμαι αρχηγός αλλά νιώθω και μεγάλη ευθύνη», σημείωσε ο Ρατς σε δηλώσεις του και πρόσθεσε: «Η αντιπαλότητα έχει μικρή σημασία. Είναι απλά ένα ακόμη παιχνίδι και πρέπει να το κερδίσουμε».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...