Το σκέφτεται ο Ιβάν…

Σε αντίθεση με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει πάρει καμία οριστική απόφαση για εμπλοκή των δύο γιων του, Νίκου και Γιώργου, σε θέσεις – κλειδιά στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Πηγή: thessports.gr
Το σκέφτεται ο Ιβάν…

Η αλήθεια είναι πως ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου το σκέφτεται σοβαρά και σχεδόν από την πρώτη ημέρα που η ιδιοκτησία της ομάδας πέρασε στα χέρια του έχει σκεφτεί και συζητήσει αυτό το ενδεχόμενο. Αλλωστε, ας μην ξεχνάμε πως τυπικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανήκει στους δύο γιους του, αφού αυτοί εμφανίζονται να είναι οι κύριοι μέτοχοι της κυπριακής εταιρίας DIMERA LTD, μέσω της οποίας ο Ιβάν Σαββίδης απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ.

Οι γιοι του μεγαλομετόχου, έχουν κολλήσει το μικρόβιο του ΠΑΟΚ, είναι «τρελαμένοι» και αγαπούν την ομάδα, αλλά ακόμη κι αν λυθεί οριστικά το θέμα των χρεών προς το δημόσιο, ο Σαββίδης δεν αποφασίσει οριστικά για το αν θα εμπλακούν και πότε με την ομάδα. Ασφαλώς και θέλει, όπως κάθε πατέρας, να δει τα παιδιά του να έχουν ενεργό ρόλο και βέβαια είναι άνθρωποι που θα έχουν την 100% την εμπιστοσύνη του.

Διαβάστε ακόμη...