Δύο μήνες μετά

Στις 9 Αυγούστου, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στο Λονδίνο την ΚΠΡ. Το συγκεκριμένο φιλικό όμως, αποδείχθηκε καθοριστικό για τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη.
Πηγή: paok24.com
Δύο μήνες μετά

Ο νεαρός αμυντικός, που όλο το προηγούμενο διάστημα έδειχνε ικανός να κερδίσει θέση στη βασική ενδεκάδα στο ξεκίνημα της σεζόν. μπήκε ως αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και 12 λεπτά αποχώρησε τραυματίας.

Με την επιστροφή της αποστολής στη Θεσσαλονίκη, υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση από τον Γιώργο Οικονομίδη και εν συνεχεία ξεκίνησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας προκειμένου να επιστρέψει στη δράση. Ακριβώς δύο μήνες μετά το "ραντεβού" του με την ατυχία στο "Λόφτους Ρόουντ", ο Κωνσταντινίδης επέστρεψε...

Αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του χθεσινού φιλικού με την ομάδα Κ20 χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση και έτσι εφεξής λογίζεται ως εν δυνάμει υποψήφιος για μία θέση στην αποστολή ή στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να έχει έτσι ακόμα μία λύση για το δεξί άκρο της άμυνας ή ακόμα και για τα χαφ, ενόψει των απαιτητικών και διαδοχικών αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Διαβάστε ακόμη...