«Έχει χρυσή ευκαιρία»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο νομικός, Μπάμπης Αποστολίδης.Μίλησε για το θέμα των χρεών, αλλά και για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να χτυπήσει τον Ολυμπιακό.
Πηγή: arenafm.gr
«Έχει χρυσή ευκαιρία»

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89,4

Για τη ρύθμιση των χρεών, αλλά και την ενίσχυση του ΠΑΟΚ με τον γιο του Σαββίδη στο Δ.Σ. τόνισε:
«Ναι είναι θετικό. Αυτή η υπόθεση με το χρέος έχει λήξει γιατί όταν ο Σαββίδης έχει αποφασίσει να μην έχει δοτό Διοικητικό Συμβούλιο, σημαίνει ότι το χρέος έχει ρυθμιστεί και αναλαμβάνει προσωπικό βάρος. Έχει ρυθμιστεί το χρέος και εικάζω ότι το χρέος του χωρίς προσαυξήσεις με άμεση καταβολή και τελειώνει. Όσον αφορά το ότι μπαίνει ο γιος του στο Δ.Σ. είναι θετικό. Γιατί βάζει τον γιο του στο λύκο των λεόντων. Σημαίνει ότι ο Σαββίδης φορτώνεται τον ΠΑΟΚ στις πλάτες του ο ίδιος προσωπικά».

Όσον αφορά τον Βερζυτζή προσέθεσε:
«Γνωστός παράγοντας στο μπάσκετ. Από Παντελάκη μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Ο Βεζυρτζής ξέρει είναι θετικός άνθρωπος και δεν πρόκειται να τον κρίνω για το αν θα πετύχει ή αποτύχει. Είναι μία καλή λύση, αλλά βέβαια αν με ρωτούσατε ποιον ήθελα θα έλεγα τον Λυσσαρίδη. Δεν μπαίνει γιατί ενδεχομένως να μην έχει χημεία με τον Σαββίδη. Το θέμα δεν είναι το ποιος θα μπει, αλλά το τι κατευθύνσεις θα παίρνει από τον Σαββίδη, με τον ίδιο να πρέπει να μπει στη χημεία του πράγματος της ελληνικής πολιτείας. Όταν τελειώσουν όλα αυτά και πάρει ο ΠΑΟΚ τη ρώτα του, σου υπόσχομαι πως θα σου δώσω κάποια έγγραφα και θα καταλάβει ότι και αυτοί που του λένε την αλήθεια, δεν τους ακούει και τους απομάκρυνε. Γι' αυτό και έφυγε και ο Λυσσαρίδης και εγώ και άλλοι που θα μπορούσαν να ήταν στα πράγματα του ΠΑΟΚ χωρίς να είμαστε υπάλληλοι και χωρίς να ζητάμε λεφτά.. Το ξανά λέω αν ο Σαββίδης δεν ήταν στον ΠΑΟΚ τότε θα βρισκόταν στην ίδια θέση που βρίσκεται ο Άρης. Κάνει καριέρα ο ΠΑΟΚ πιθανού πρωταθλητή και με ευρωπαϊκές βλέψεις χάρη στο Σαββίδη. Αρκεί όμως αυτό; Μπορεί ο Σαβββίδης να δημιουργήσει ένα τιμ μη Σοβιετικού τύπου; Γιατί μέχρι τώρα από τέτοια άτομα περιβαλλόταν και όταν του είπα άλλαξε ακόμη και τις καρέκλες τους, ο Ιβάν θύμωσε και δεν ξέρω γιατί».

Για τον Τσιστιακόφ και για τα λεφτά που πήρε πριν αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ είπε:
«Καλά μην είσαι σίγουρος τι πήρε ο Τσιστιακόφ τώρα γιατί μεταξύ Ρώσων υπάρχει άλλος άγραφος κανόνας. Εδώ μπορεί ο καθένας νομίμως βλέπε Δώνης να εκβιάσει τον Σαββίδη και ουσιαστικά δεν γίνονται και δεν μιλάω για βία. Κάθονται στο τραπέζι και τα βάζουν κάτω και λένε πως απέτυχες, πάρε τα λεφτά σου, αλλά επιχειρηματικά έσβησες από τον χάρτη. Αν εγώ να πάρω ένα δικηγόρο για να κάνει τον μάνατζερ και συμφωνήσω μαζί του μία αμοιβή και δεν τα κάνει θα τον φωνάξω και θα του πω απέτυχες, τα δικαιούσαι αλλά όταν μου σηκώσει το τηλέφωνο ένα άλλο γραφείο και με ρωτήσουν για τη συνεργασία του θα πω χάλια. Στη χειρότερη περίπτωση βγάζω μια ανακοίνωση και τον θάβω. Εδώ είχαμε ένα βελούδινο διαζύγιο και το πέρασαν ως παραίτηση. Είναι ένα θέμα που δεν μας ενδιαφέρει».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να χτυπήσει τον Ολυμπιακό κατέληξε:
«Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε μία κάμψη και όχι μόνο αγωνιστικά. Αν ο Ολυμπιακός κερδίζει και πηγαίνει καλά, τον Πειραιώτη δεν τον ενδιαφέρει αν μαζεύονται τα σκουπίδια και σε περίπτωση που δεν πάρει το πρωτάθλημα θα γίνει χαμός και για τα σκουπίδια και με τα άλλα θέματα. Υπάρχει και ο Κορρέας που κυνηγάει και θα συνεχίσει να τους κυνηγάει. Γενικά όλο το σύστημα Μαρινάκη-Ολυμπιακού είναι στριμωγμένο και ο ΠΑΟΚ έχει χρυσή ευκαιρία. Αγωνιστικά δεν έχουμε φτάσει στα ίδια στάνταρ, μην τους βλέπετε πεσμένους κάποια στιγμή θα συνέλθει. Το θέμα όμως είναι αν θα χτίσουμε ομάδα μέχρι να συνέλθει ο Ολυμπιακός. Το πραγματικό σχέδιο του Σαββίδη κοιτάζει τρία χρόνια μπροστά. Δεν πέρασαν τυχαία από τη Βουλή δύο νομοσχέδια που αφορούν τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Το ένα είναι με το γήπεδο και το άλλο με τα χρέη του ΠΑΟΚ μέσα από γενικές ρυθμίσεις. Το ότι βρίσκεται σε άμεση επαφή με τον Δημήτρη Μελισσανίδη είναι δεδομένο. Ότι θα υπάρξει στο μέλλον ισχυρός άξονας ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, Μελισσανίδη-Σαββίδη θα υπάρξει και υπαγορεύεται από τον επιχειρηματικό παράγοντα. Δεύτερον θα υπάρχει συνεργασία για τη διαφθορά του ελληνικού ποδοσφαίρου και υπάρχει ήδη συνεργασία στα ζητήματα του Ποντιακού χώρου».

Διαβάστε ακόμη...