Έβριζαν την Μακεδονία

Για άλλη μία φορά οι οπαδοί του Ολυμπιακού, απέδειξαν το επιστημονικό επίπεδό τους. Έβριζαν χυδαία την Μακεδονία ενώ ακούστηκε και το αντεθνικό.
Πηγή: paokweb.gr
Έβριζαν την Μακεδονία

Μετά το επεισόδιο με την κλοπή αρώματος στην Σουηδία οι οπαδοί του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά το πνευματικό επίπεδό τους. Απέδειξαν πως έχουν πάρει το επιστημονικό πτυχίο και μάλιστα με άριστα. Πλέον δίνουν εξετάσεις για μεταπτυχιακό και ίσως και διδακτορικό. Γιατί όχι; Το μυαλό τους κόβει ιδιαίτερα...

Στο φιλικό ΠΑΟΚ - Ούνιξ Καζάν στα πλαίσια του τουρνουά ''Πέτρος Οικονομάκης'' στις κερκίδες βρίσκονταν οπαδοί του Ολυμπιακού καθώς η ομάδα τους, αγωνίζεται αυτή την ώρα με την διοργανώτρια ομάδα του Ρεθύμνου.

Ωστόσο ξαφνικά ξεκίνησαν να βρίζουν τον Δικέφαλο και τον πύργο το Λευκό, την Μακεδονία ενώ δεν έλειψε και το εμετικό σύνθημα ''Βούλγαροι'' κατά την διάρκεαι της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Ούνιξ και για ακόμη μια φορά γίναμε μάρτυρες του επιπέδου των οπαδών της ομάδας του Πειραιά, που όπως αναφέραμε είναι εξαιρετικά υψηλό. Πραγματικά όμως.

Διαβάστε ακόμη...