«Συναγερμός» και έξτρα δυνάμεις

Από το πρωί στην κωμόπολη του Γκινγκάμπ και τις γύρω περιοχές, αλλά ειδικά μέσα κι έξω από το «Ρουντουρού» η παρουσία της αστυνομίας είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη.
Πηγή: thessports.gr
«Συναγερμός» και έξτρα δυνάμεις

Η παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, που σιγά σιγά αρχίζει να γίνεται έντονη, με τον κύριο όγκο να αναμένεται να φτάσει περίπου 3-4 ώρες πριν από την σέντρα του αγώνα, έχει σημάνει συναγερμό στη γαλλική αστυνομία. Τα όσα είχαν συμβεί το 2009 με φιλάθλους του Αμβούργο, που βρέθηκαν για ένα 24ωρο στην περιοχή, αποτελεί κακό προηγούμενο για τους Γάλλους.

Οι δύο μονάδες της κινητής αστυνομίας, πρακτικά σημαίνουν επιπλέον 150 άνδρες της γαλλικής αστυνομίας, προσθετικά σε αυτούς που είχε ήδη αποφασιστεί να διατεθούν για την περιφρούρηση της τάξης στο σημερινό παιχνίδι.

Τα 700-800 εισιτήρια που εξασφάλισε ο ΠΑΟΚ αναμένεται να εξαντληθούν από τους εκδρομείς που πήγαν από τη Θεσσαλονίκη, αλλά και από τις χώρες της κεντρικής Ευρώπης στις οποίες διαμένουν πολλοί ομογενείς.

Περίπου 250 άτομα θα βρεθούν στο γήπεδο της Γκινγκάμπ με οργανωμένη εκδρομή από τη Γερμανία, ενώ υπάρχουν πολλές παρέες, οι οποίες ταξιδεύουν από την Ελλάδα με προορισμό τις Βρυξέλλες και από κει οδικώς θα μεταβούν στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...