Στόχος το "ανέβασμα" του Όντουμ

Τα πρώτα επίσημα ματς πλησιάζουν και στον ΠΑΟΚ ελπίζουν ότι ο Τζέικ Οντουμ θα προσαρμοστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και αρχίσει να "ανεβαίνει" δείχνοντας τις δυνατότητές του.
Πηγή: sport24.gr
Στόχος το "ανέβασμα" του Όντουμ

Εναν "ανεβασμένο" Τζέικ Οντουμ ελπίζουν να δουν στο εξής στον ΠΑΟΚ. Τα επίσημα ματς του "Δικεφάλου" πλησιάζουν (σ.σ. πρώτο είναι αυτό με τον ΚΑΟΔ για το Κύπελλο την επόμενη Πέμπτη) και ως εκ τούτου στους "ασπρόμαυρους" έχουν κατά νου το να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ο Αμερικανός.

Ο οποίος μέχρι στιγμής στα φιλικά -αντικειμενικά- δείχνει να "ψάχνεται"...

Φυσικά η πίστη στις ικανότητές του δεν έχει χαθεί στην ομάδα (απεναντίας στην ομάδα λένε πως είναι ένας καλός παίκτης), απλώς στον "Δικέφαλο" θα ήθελαν να δουν στο τουρνουά του Ρεθύμνου έναν Οντουμ με καλύτερο αγωνιστικό προφίλ και που θα "πατάει" καλύτερα. Βρισκόμαστε άλλωστε στο τελευταίο κομμάτι των φιλικών (τα τρία φιλικά που θα δώσει ο ΠΑΟΚ στην Κρήτη είναι τα τελευταία για τον "Δικέφαλο") και είναι σημαντικό τα πρώτα επίσημα ματς να "έρθουν" με τον νεαρό Αμερικανό να είναι "ανεβασμένος" τόσο αγωνιστικά όσο και... ψυχολογικά (τα καλά παιχνίδια θα τον βοηθήσουν στον ψυχολογικό τομέα).

Λίγο-πολύ οι υπόλοιποι "νέοι" του ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής έχουν δείξει μέρος των δυνατοτήτων τους και αυτός αποτελεί τον... τελευταίο αλλά πάρα πολύ σημαντικό κρίκο για το "δέσιμο" της ομάδας. Πρόκειται εξάλλου για τον οργανωτή των "ασπρόμαυρων", παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι του "Δικεφάλου" και στο πώς θα "βγουν" κάποια συστήματα μέσω αυτού. Αυτό που θα πρέπει να σημειωθεί είναι πως άτομα που ζουν καθημερινά τον Οντουμ, τονίζουν πως στις προπονήσεις έχει δείξει ένα καλύτερο προφίλ σε σχέση με τα φιλικά.

Για την ώρα, πάντως, διακρίνουν πως ο Αμερικανός δείχνει να είναι κάπως αγχωμένος σχετικά με το ότι πρέπει να δείξει πως έχει πολλές δυνατότητες και αυτό δεν λειτουργεί ευεργετικά στο να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Εκτός από τα όποια... μαθήματα τού γίνονται από το τεχνικό τιμ, τον Οντουμ προσπαθούν να τον βοηθήσουν και οι συμπαίκτες του ώστε να προσαρμοστεί καλύτερα και πιο γρήγορα.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...