Δυο σενάρια με μικρές παραλλαγές

Για μια ακόμη φορά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αγγελος Αναστασιάδης κράτησε «κρυφές» τις σκέψεις του για την ομάδα που θα παρατάξει αύριο στις 20.00 στο «Ρουντουρού» για τον εκτός έδρας αγώνα με την Γκενκάμπ, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Europa League.
Πηγή: novasports.gr
Δυο σενάρια με μικρές παραλλαγές

Με μοναδικούς απόντες τους Τζαβέλλα, Κωνσταντινίδη, Μαντούρο και τον Γλύκο αμφίβολο τα σενάρια που υπάρχουν για πιθανολογούμενο σχήμα είναι πολύ συγκεκριμένα και για την ακρίβεια τα εξής δυο. Με το μεγαλύτερο ερωτηματικό να αφορά τη θέση του τερματοφύλακα, στην πρώτη περίπτωση η ενδεκάδα πιθανολογείται πως μπορεί να είναι η ίδια με την αντίστοιχη της περασμένης Κυριακής, του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Κάτι που σημαίνει πως ο σχηματισμός θα είναι 4-3-3, με τους Σκόνδρα, Βίτορ, Κατσικά, Ρατς στην άμυνα, τους Κάτσε, Τζιόλη, Τζανδάρη στα χαφ και τους Μακ, Σαλπιγγίδη στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, έχοντας τον Αθανασιάδη ως τον πλέον προωθημένο ποδοσφαιριστή. Στη δεύτερη περίπτωση, παίρνοντας αφορμή κι από τα λεγόμενα του 61χρονου τεχνικού, πως η εμφάνιση της Κυριακής έδωσε τα περιθώρια να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές, το σχήμα θα μετατραπεί σε 4-2-3-1, με ένα από τα χαφ να μένει εκτός και τον Περέιρα να επιστρέφει σε αρχικό σχήμα, πίσω από τον Αθανασιάδη.

Οπως και να 'χει οι σκέψεις του κ. Αναστασιάδη θα φανούν αύριο το απόγευμα λίγη ώρα πριν από τη σέντρα της επικείμενης αναμέτρησης, με τον ΠΑΟΚ να έχει στο πλευρό του και το σερί που τρέχει στους εκτός έδρας αγώνες της φάσης των ομίλων, σύμφωνα με το οποίο αγνοεί την ήττα εδώ κι εννιά παιχνίδια.

Μετά το τέλος της προπόνησης, οι Αγγελίδης, Βρύζας και Κωνσταντινίδης, έδωσαν το "παρών" στο δείπνο που τους παρέθεσε η διοίκηση της Γκενκάμπ.

Διαβάστε ακόμη...