Στα χαρακώματα

Ο ΠΑΟΚ είναι υπέρ της μετάθεσης της αγωνιστικής και όχι της εμβόλιμης που μαγειρεύεται στη Λίγκα.
Πηγή: metrosport.gr
Στα χαρακώματα

Ο ΠΑΟΚ προσγειώθηκε στη Γαλλία και αύριο δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ το οποίο αν κερδίσει θα έχει κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους 32 της διοργάνωσης.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ συζητούσαν το τι ακριβώς συμβαίνει με την αναβολή και ήταν σαφές πως τα πράγματα δεν κυλούσαν ομαλά.

Για την ακρίβεια, πηγαδάκια στα οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ιάκωβος Αγγελίδης, ο τεχνικός διευθυντής Ζήσης Βρύζας, ο διευθυντής του αθλητικού τμήματος Παντελής Κωνσταντινίδη και ο διευθυντής των γραφείων Μάκης Γκαγκάτσης, στήθηκαν και στο αεροδρόμιο Μακεδονία αλλά και σε αυτό της Βενετίας όπου η ομάδα περίμενε τον ανεφοδιασμό του αεροπλάνου για να πετάξει στη Βορειοδυτική Γαλλία στη συνέχεια.

Η επικοινωνία των στελεχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τα στελέχη της Λίγκας, έδειχνε προβληματική αφού και από εκεί άκουγαν μισόλογα. Κανένας δεν ήταν σε θέση να απαντήσει στα αυτονόητα αφού κακά τα ψέματα ο ΠΑΟΚ παρότι δεν τον βολεύει αν τα βάλει κάτω, θεωρεί πως αν πάει η 6η αγωνιστική σε άλλη ημερομηνία πλην της 19ης του Οκτώβρη θα είναι σκάνδαλο.

Τα στελέχη της Λίγκας ουσιαστικά πιέζονται από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για να αλλάξουν τα αυτονόητα και να μην γίνει η έκτη αγωνιστική μετά από τη διακοπή του πρωταθλήματος. Θέλουν να γίνει εμβόλιμη γιατί έτσι τους συμφέρει.

Η αλήθεια είναι πως και τον ΠΑΟΚ τον συμφέρει κάτι τέτοιο, όμως επί της ουσίας οι άνθρωποί του κατέληξαν μέσα από συζητήσεις πως από τη στιγμή που δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στο παρελθόν και από τη στιγμή που όλες τις φορές που αναβλήθηκε πρωτάθλημα λόγω πένθους απλά μετατοπίστηκε η αγωνιστική, οτιδήποτε άλλο συμβεί θα αποτελέσει σκάνδαλο και αλλοίωση του πρωταθλήματος.

Οι πληροφορίες που είχαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ από το μαγείρεμα που γινόταν κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας ήταν πως στη Λίγκα περίμεναν τον Ολυμπιακό για να πάρουν τη τελική τους απόφαση. Απόφαση που δεν θα έβγαινε από ψηφοφορία των εταίρων, αλλά από διοικητική απόφαση.

Ο ΠΑΟΚ παρακολουθούσε μέχρι αργά το απόγευμα το τι ακριβώς συμβαίνει και είναι σχεδόν σίγουρο πως αν αποφασιστεί εμβόλιμη αγωνιστική θα αντιδράσει.

Διαβάστε ακόμη...