Στην εθνική ο Γκέκας!

Φοβερά πράγματα συμβαίνουν και πάλι στην εθνική ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι.
Πηγή: paok24.com
Στην εθνική ο Γκέκας!

Ο Φάνης Γκέκας έχει ξεκινήσει εκπληκτικά τη σεζόν στην Τουρκία με την Ακχισάρ, αλλά ο Ιταλός δεν τον συμπεριλάμβανε αρχικά στις κλήσεις του για την εθνική ομάδα. Μετά τις δηλώσεις του έμπειρου φορ, σήμερα ανακοινώθηκε ότι τελικά βρίσκεται στις κλήσεις!

«Είναι άλλο κομμάτι το τι θέλω εγώ και το τι θέλει ο ομοσπονδιακός προπονητής. Σκοπός είναι να μην χαλάσει το κλίμα που είχε η ομάδα εδώ και 10 χρόνια. Αυτό προσπαθούν να το χαλάσουν. Είτε είμαι εγώ είτε κάποιοι άλλοι πρέπει να διατηρηθεί το κλίμα των αποδυτηρίων. Ο προπονητής είναι καινούριος και έτσι του είπαν έτσι κάνει. Όμως η ομάδα βάδιζε με έναν ρυθμό και είχε επιτυχίες. Αν το αλλάξεις αυτό τότε κάνεις βήματα πίσω 10 χρόνων και επιστρέφεις στις αποτυχίες».

Αυτές είναι οι χθεσινές δηλώσεις του Γκέκα, που όπως ήταν φυσιολογικό έφεραν συζητήσεις, αφού έτσι και αλλιώς οι επιλογές του Ρανιέρι στο πρώτο παιχνίδι της εθνικής με τη Ρουμανία, είχαν προκαλέσει ερωτηματικά.

Σήμερα, όμως ήρθε η παρακάτω ανακοίνωση από την... εκπληκτική ΕΠΟ: «Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Ρανιέρι συμπεριέλαβε στην προεπιλογή των διεθνών που αγωνίζονται σε συλλόγους του εξωτερικού τον Φάνη Γκέκα, ενόψει των αγώνων της Εθνικής με την Φινλανδία και την Βόρεια Ιρλανδία για τα προκριματικά του EURO 2016».

Ετσι, ο Γκέκας θα βρεθεί κανονικά στις προπονήσεις της εθνικής από βδομάδα, την ώρα που δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, οι «εγχώριες» κλήσεις του Ρανιέρι. Ο Γκέκας δήλωσε ότι «ο προπονητής έτσι του είπαν, έτσι κάνει» αφήνοντας αιχμές για τον Ιταλό και έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα... κάνει και με τους παίκτες που αγωνίζονται σε ελληνικές ομάδες.

Και φυσικά μετά από όσα έγιναν με τη Ρουμανία, το μυαλό όλων δε μπορεί να μην πάει στον Κλάους. Οψόμεθα...

Διαβάστε ακόμη...