Ψάχνουν λύση για την διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής

Δεν υπάρχει ανοιχτή ημερομηνία μέσα στον Οκτώβριο για τη διεξαγωγή της. Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.
Πηγή: metrosport.gr
Ψάχνουν λύση για την διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής

Με απόφαση του ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός ανέβαλε την διεξαγωγή όλων των αγωνιστικών στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Αυτό σημαίνει ότι ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο δε θα διεξαχθεί την Κυριακή και μένει να φανεί αν θα γίνει στις 19 Οκτωβρίου όπου είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί η 7η αγωνιστική.

Τα σενάρια είναι δυο. Βάσει του κανονισμού διεξαξωγής του πρωταθλήματος, σε περίπτωση που αναβληθεί μια αγωνιστική, αυτή θα πρέπει να διεξαχθεί άμεσα. Στην συγκεκριμένη δηλαδή περίπτωση στις 19 Οκωβρίου να γίνει η 6η και όχι η 7η αγωνιστική. Όμως υπάρχει στην Σούπερ Λίγκα η σκέψη η 6η αγωνιστική να γίνει εμβόλιμα. Αν ισχύσει αυτό, η Σούπερ Λίγκα σε συννενόηση με την ΕΠΟ πρέπει να βρει ημερομηνία για να διεξαχθεί εμβόλιμα η 6η αγωνιστική και μέσα στον Οκτώβριο αυτή δεν υπάρχει. Από την Κυριακή και μετά, υπάρχει προγραμματισμένη διακοπή στο πρωτάθλημα λόγω των αγώνων των Εθνικών Ομάδων αφού υπάρχουν προκριματικά για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Έτσι στις 19 Οκτωβρίου ο ΠΑΟΚ παίζει με τον Ατρόμητο. Στις 23 Οκτωβρίου ο Δικέφαλος έχει αγώνα για το Europa με αντίπαλο την Φιορεντίνα. Αμέσως μετά υπάρχει το ματς με την Βέροια και ακολουθεί αγώνας για το κύπελλο με αντίπαλο τον ΠΑΣ που θα γίνει και αυτός μεσοβδόμαδα. Στην συνέχεια θα διεξαχθεί η 9η αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ να παίζει στην Κρήτη με τον Εργοτέλη. Αμέσως μετά, στις 6 Νοεμβρίου ο ΠΑΟΚ θα παίξει με την Φιορεντίνα στην Ιταλία. Επομένως μέχρι και τις 10 Νοεμβρίου τουλάχιστον, δεν υπάρχει κενή ημερομηνία για την διεξαγωγή αυτής της αγωνιστικής που ήταν προγραμματισμένη για το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Ενημερώθηκε επίσημα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Αργά χθες το απόγευμα έφτασε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ το σχετικό έγγραφο με το οποίο γίνεται γνωστό ότι δε θα διεξαχθεί η 6η αγωνιστική. Πλέον στον ΠΑΟΚ όπως συμβαίνει και στις υπόλοιπες ομάδες, είναι σε αναμονή για να πληροφορηθούν το πότε θα ορίσει η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος την 6η αγωνιστική και αν αυτή θα γίνει τελικά στις 19 Οκτωβρίου. Η ουσία είναι ότι ο ΠΑΟΚ από το βράδυ της προσεχούς Πέμπτης θα έχει μπροστά του δυο γεμάτες εβδομάδες και για να πάρουν ανάσες οι παίκτες τους αλλά και να δουλέψει ο Αναστασιάδης στις όποιες αδυναμίες για να παρουσιαστεί η ομάδα ακόμη καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο.

Διαβάστε ακόμη...