Τα σενάρια της αναβολής

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός ανέβαλε όλα τα πρωταθλήματα μετά τον θάνατο του οπαδού του Εθνικού Κώστα Κατσούλη. Τι ακριβώς συμβαίνει στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής, αλλά και σε αυτό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Τα σενάρια της αναβολής

Ο ΠΑΟΚ ενημερώθηκε θεσμικά όπως έπρεπε από την Σούπερ Λίγκα η οποία επιβεβαίωσε πως και το δικό της πρωτάθλημα ανήκει σε αυτά που θα αναβληθούν μιας και ναι μεν το ανέφερε η ανακοίνωση αλλά έπρεπε να καταστεί σαφές και σε επικοινωνία που υπήρξε με το Υπουργείο Πολιτισμού.

Από εκεί και πέρα, δύο είναι τα σενάρια. Πρώτον, να μεταφερθεί η αγωνιστική όπως έχει μετά τον αγώνα της εθνικής και δεύτερον, να παιχτεί μετά την εθνική η 7η αγωνιστική και να βρεθεί εμβόλιμη ημερομηνία για να παιχτεί η 6η.

Στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή υπάρχει σύσκεψη για να προχωρήσουν σε συγκεκριμένο αίτημα προς τη Λίγκα, αφού υπάρχουν κάποια δεδομένα που πρέπει να εξεταστούν.

Πάντως δεδικασμένο δεν υπάρχει σύμφωνα με τους ανθρώπους της Λίγκας αφού μέχρι στιγμής όποτε αναβλήθηκε αγωνιστική είχαν συμβεί και τα δύο σενάρια.

Σταύρος Κόλκας

Διαβάστε ακόμη...