Κι, όμως, χαμογελάει…

Η εικόνα του Άγγελου Αναστασιάδη να χαμογελάει στην επίτευξη του τέταρτου γκολ από τον Κλάους, στον αγώνα με τον ΟΦΗ, κι αφού είχαν προηγηθεί τα δυο δοκάρια στην ίδια φάση, ήταν, μάλλον, πρωτόγνωρη.
Πηγή: arenafm.gr
Κι, όμως, χαμογελάει…

Ο συνήθως κατηφής 61χρονος κόουτς ήταν αδύνατον να κρύψει την ικανοποίησή του από την απόδοση του φετινού ΠΑΟΚ, που είναι δικό του δημιούργημα. Βαθιά μέσα του, φυσικά, αναγνωρίζει τις δυσκολίες για την συνέχεια και το πρόωρο των πανηγυρισμών.

Είμαστε μόλις στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, επίκειται μόλις η δεύτερη αγωνιστική του ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ και το ποδόσφαιρο είναι πάντα απρόβλεπτο. Τα σύνορα του ενθουσιασμού από την απογοήτευση απέχουν ελάχιστα. Τα ματς με την Γκινγκάμπ στην Γαλλία και με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη θα κρίνουν πολλά.

Ο ΠΑΟΚ πάει και στα δύο παιχνίδια για δύο αποτελέσματα. Η ισοπαλία δεν είναι καθόλου κακή. Τον διατηρεί ψηλά και ρυθμιστή των εξελίξεων. Αυτό είναι σημαντικό αβαντάζ, μπροστά στο ντεσαβαντάζ της έλλειψης πολλών εναλλακτικών λύσεων, η οποία διαπιστώθηκε στον αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ο Τζανδάρης, ο Κάτσε, ο Σκόνδρας και ο Μακ είναι νέοι, αντέχουν και άλλα συνεχόμενα ματς. 

Ο Ρατς διανύει περίοδο δεύτερης... εφηβείας στην Τούμπα, ο Βίτορ και ο Κατσικάς, λόγω θέσης, μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Το ευχάριστο είναι ότι ο Γκολάσα για πρώτη φορά στον αγώνα με τον ΟΦΗ έδειξε ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Πατούσε δυναμικά, αποφασιστικά στο τερέν και συμπεριλαμβάνεται στην διαδικασία του ροτέισον.

Η ψυχολογική διαχείριση, πλέον, είναι περισσότερο πολύπλοκη. Πάντα το δυσκολότερο δεν είναι να ανέβεις, αλλά να διατηρηθείς στην κορυφή.

Σάκης Γκίνας

Διαβάστε ακόμη...