Αυτή είναι η ΕΠΟ του Σαρρή…

Ενώ άγνωστοι παραμένουν ακόμη οι λόγοι της παραίτησης Καραμελίδη από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, αυτό που έγινε με την αντικατάσταση του είναι εκπληκτικό! Γιατί αυτοί στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ούτε λάθος δεν μπορούν να κάνουν... κατά λάθος!
Πηγή: paok24.com
Αυτή είναι η ΕΠΟ του Σαρρή…

Στις 20:30 το βράδυ της Παρασκευής οι συντάκτες του «κυβερνητικού» ρεπορτάζ έλαβαν το παρακάτω mail: «Σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Σαρρή, όπως προβλέπεται και από τις σχετικές διατάξεις, νέος πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, μετά την παραίτηση του Γιώργου Καραμελίδη, ορίστηκε ο Γιώργος Γκιρτζίκης".

Μία ώρα μετά, ο Σαρρής και οι συνεργάτες του κατάλαβαν ότι δεν έπρεπε να κάνουν τέτοια πεντακάθαρη γκάφα και να δείξουν πώς λειτουργούν και απέστειλαν νέο σημείωμα:

"Σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Σαρρή, όπως προβλέπεται και από τις σχετικές διατάξεις, νέος πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, μετά την παραίτηση του Γιώργου Καραμελίδη, θα προταθεί για ορισμό ο Γιώργος Γκιρτζίκης".

Στην πρώτη ανακοίνωση ο Σαρρής βιάζονταν να ορίσει πρόεδρο στην ΚΕΔ, στην δεύτερη το διόρθωσε και... θυμήθηκε ότι εκείνος προτείνει και το συμβούλιο αποφασίζει!

Διαβάστε ακόμη...