Μόνος του στην κορυφή έπειτα από 4.312 ημέρες

  Εχουν περάσει 11 χρόνια, 9 μήνες και 20 ημέρες από την τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ είχε βρεθεί μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα. Κοινό πρόσωπο δεν είναι άλλο από τον Αγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος βρισκόταν και τότε, όπως και τώρα, στον πάγκο του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sentragoal.gr
Μόνος του στην κορυφή έπειτα από 4.312 ημέρες

Τη σεζόν 2002-2003, με τη συμπλήρωση δέκα αγωνιστικών, ο ΠΑΟΚ είχε φτάσει τους 20 βαθμούς, μετά την εντός έδρας νίκη του επί του Ιωνικού με 3-0 (Οκκάς, Φρούσος, Γιασεμάκης). Τότε, η παρουσία των «ασπρόμαυρων» στην κορυφή είχε κρατήσει μία εβδομάδα, καθώς στις 15 Δεκεμβρίου ο ΠΑΟΚ έφυγε ηττημένος από το «Κλ. Βικελίδης» από τον Αρη με 2-0, με τον Νιρέν Ντεμπά να είναι ο «δήμιός» του.

Δύο παίκτες του «Δικεφάλου» έχουν γράψει ισάριθμα σερί. Από τη μια, ο Παναγιώτης Γλύκος κράτησε για τέταρτη φορά την εστία του απαραβίαστη, ενώ από την πλευρά του ο Ρόμπερτ Μακ σημείωσε για τέταρτη σερί αγωνιστική γκολ, γεγονός που τον έφερε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ. Στο κατόπι του βρίσκεται, πλην των άλλων, και ο Στέφανος Αθανασιάδης, που έφτασε τα τρία γκολ στο πρωτάθλημα.

Τέλος, ο Ράζβαν Ρατς σημείωσε για πρώτη φορά στην καριέρα του δύο γκολ σε ένα παιχνίδι, ενώ έψαξε και το χατ τρικ, με τον Λόρια να του αρνείται δεύτερο γκολ σε απευθείας φάουλ.

Αύριο Γαλλία, Σάββατο Αθήνα

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τον μαραθώνιο αγώνων, χωρίς να υπάρχει χρόνος για ρεπό. Οι παίκτες του «Δικεφάλου» θα προπονηθούν σήμερα και την Τρίτη θα αναχωρήσουν με προορισμό το Γκενκάν της Γαλλίας, καθώς ακολουθεί η αναμέτρηση με την τοπική ομάδα το βράδυ της Πέμπτης. Ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει επί ελληνικού εδάφους και συγκεκριμένα στη βάση του την Παρασκευή και το Σάββατο θα αναχωρήσει για την Αθήνα. Ο Γιώργος Τζαβέλλας θα μείνει εκτός από το ματς στη Γαλλία, ενώ δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη.

Διαβάστε ακόμη...