Γεμίζει η Τούμπα

Ξεσηκωμός και απόλυτα δικαιολογημένος επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων του ΠΑΟΚ για το αποψινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ που θα γίνει στην Τούμπα. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 20:30 και στην Τούμπα αναμένεται μεγάλη προσέλευση φιλάθλων του Δικεφάλου του Βορρά.
Πηγή: coppa.gr
Γεμίζει η Τούμπα

Οι οποίοι παρά την απρόσμενη ήττα της ομάδας τους από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για τον θεσμό του κυπέλλου την περασμένη Πέμπτη, θέλουν να ενισχύσουν τους παίκτες και τον Αναστασιάδη στην σημερινή αναμέτρηση. Βοήθησε ασφαλώς και η νίκη του Ατρομήτου επί του Ολυμπιακού και η προοπτική που υπάρχει, πως εφόσον ο ΠΑΟΚ κερδίσει τον ΟΦΗ, τότε θα είναι μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Τούμπα... γεμίζει και αυτή είναι η πρώτη διαπίστωση ενώ ο Αναστασιάδης ετοιμάζει απερίσπαστος την ομάδα του.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα επιστρέψουν στο βασικό σχήμα οι παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί εναντίον του Απόλλωνα στην βασική ενδεκάδα. Δηλαδή οι Γλύκος, Σκόνδρας, Ράτς, Βίτορ, Κατσικάς, Κάτσε, Μάκ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Τζανδάρης. Σε αυτούς προσθέστε και τον Τζιόλη για να προκύψει η αρχική ενδεκάδα. Με τρείς στα χάφ, δηλαδή τους Τζιόλη, Τζανδάρη και Κάτσε και τρείς μπροστά, δηλαδή τους Σαλπιγγίδη, Μάκ και Αθανασιάδη.

Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ωστόσο η τελική απόφαση του Αναστασιάδη θα ανακοινωθεί απευθείας στους παίκτες σήμερα το μεσημέρι. Το πρωί λίγο μετά τις 11 θα ανακοινωθεί και η αποστολή για το παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη...