Πόζογλου: "Τα ματς κερδίζονται με πάθος"

Ο Στέλιος Πόζογλου μίλησε για τα αίτια της ήττας του ΠΑΟΚ από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Διαβάστε αναλυτικά.
Πηγή: sport24.gr
Πόζογλου: "Τα ματς κερδίζονται με πάθος"

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Στέλιος Πόζογλου, τόνισε στη "NOVA" ότι οι μεγάλες ομάδες αντιδρούν με νίκη μετά από ήττα. Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς: "Την Πέμπτη δεν κάναμε καλό ματς, γιατί πιστεύω ότι φταίει πως παίξαμε έντεκα διαφορετικοί παίκτες, που δεν έχουν παίξει ποτέ μαζί. Αλλά πιστεύω εντάξει... προσπαθήσαμε όλοι, δε μας βγήκαν τα πράγματα, δεν πειράζει".

Για το αν ο ΠΑΟΚ κρατά κάτι από το ματς Κυπέλλου: "Πιστεύω πως η ήττα που κάναμε ήταν καλή για μας, γιατί τώρα θα είμαστε ακόμη πιο συγκεντρωμένοι στα επόμενα παιχνίδια και του Κυπέλλου και στα υπόλοιπα ματς που είναι του Europa League και του πρωταθλήματος και θα πάμε να τα κερδίσουμε".

Για το αν αλλάζει η προσέγγιση που είχε ο ΠΑΟΚ στα ματς Κυπέλλου: "Σίγουρα, παίζουμε στον ΠΑΟΚ, είμαστε μεγάλη ομάδα κι έχουμε πολλούς στόχους, όχι μόνον το Κύπελλο, έχουμε κι άλλους στόχους".

Για την εικόνα που έχει για τον ΟΦΗ: "Εντάξει, τον έχω δει στους αγώνες πρωταθλήματος. Είναι μια καλή ομάδα, είναι βασικά ομάδα κι εμείς πιστεύω ότι θα παίξουμε πολύ καλά, γιατί όπως σας είπα, πρέπει μετά από μια ήττα πάντα οι μεγάλες ομάδες να κερδίζουν κι αυτό θα κάνουμε".

Για τον Τζενάρο Γκατούζο: "Ο Γκατούζο ήταν ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής κι έπαιζε σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Ετσι όπως ήρθαν τα πράγματα τώρα είναι αντίπαλος προπονητής και θα χαρώ πολύ που θα τον δω από κοντά".

Για το τι πρέπει να έχει αύριο ο ΠΑΟΚ για να κερδίσει: "Πρέπει να μπούμε μέσα και να παίξουμε πολύ δυνατά και με πάθος γιατί πιστεύω αυτά τα ματς του πρωταθλήματος κερδίζονται με πάθος".

Διαβάστε ακόμη...