Προπόνηση με Οντουμ

Ο Τζέικ Οντουμ, που έμεινε στα... πιτς την Τετάρτη λόγω προβλήματος τραυματισμού, συμμετείχε στο πρόγραμμα της Πέμπτης. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Μαρκ Κάρτερ
Πηγή: sport24.gr
Προπόνηση με Οντουμ

Στο πρόγραμμα της Πέμπτης συμμετείχε ο Τζέικ Οντουμ. Ο Σούλης Μαρκόπουλος είχε στη διάθεσή του τον Αμερικανό ο οποίος την Τετάρτη έκανε θεραπεία καθώς διαπιστώθηκε πως ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον επιγονατιδικό τένοντα.

Από εκεί και πέρα, ο Μαρκ Κάρτερ ακολούθησε μέρος της προπόνησης της Πέμπτης (θυμίζουμε πως διαπιστώθηκε την Τετάρτη ότι ο Αμερικανός έχει υποστεί ελαφρύ διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική) και αναλόγως το πώς θα αισθάνεται την Παρασκευή, ο κόουτς του ΠΑΟΚ θα αποφασίσει αν πρέπει να του δώσει χρόνο συμμετοχής στο -κεκλεισμένων των θυρών- φιλικό κόντρα στην Ιστανμπούλ που θα γίνει στο "Παλατάκι" στις 16.00.

Γενικώς, πάντως, όλα αυτά τα μικροπροβλήματα τραυματισμών (υπήρχε και αυτό του Χαραλαμπίδη που είχε ενοχλήσεις στο γόνατο τις προηγούμενες μέρες) αποτελούν "αγκάθια" για τον Μαρκόπουλο αφού το τελευταίο διάστημα δεν μπορεί να έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους καθημερινά ώστε να δουλεύει όπως θέλει, σε μια περίοδο που υπάρχει η ανάγκη για το "δέσιμο" της ομάδας.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...