Αποκαθίσταται η αδικία

Ο Φάνης Τζανδάρης είναι ένας ακόμη παίκτης που βγήκε από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ, έκανε δύο φορές το αγροτικό του (πήγε δανεικός στην Αναγέννηση Επαμονής τη σεζόν 2012-13 και πέρυσι στο δεύτερο μισό στον Απόλλωνα Καλαμαριάς) αλλά φέτος επέστρεψε στον Δικέφαλο για να μείνει.
Πηγή: inpaok.com
Αποκαθίσταται η αδικία

Ο νεαρός χαφ είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο μαζί με κάποια άλλα παιδιά από τις Ακαδημίες του Δικέφαλου το οποίο όμως προβλέπει μέχρι και σήμερα μόνο μισθό και αυτός κάτω από τα 1.000 ευρώ τον μήνα!

Ο Τζανδάρης είναι μέχρι τώρα μία από τις αποκαλύψεις του ΠΑΟΚ καθώς έχει μπει για τα καλά στο rotation του Άγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος σε αρκετά παιχνίδια του έχει εμπιστευθεί και μία θέση στην βασική 11άδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι επιτελείς του ΠΑΟΚ αναγνωρίζοντας τις προσπάθειές του και καθώς έχει κερδίσει άξια μία θέση στο ρόστερ της ομάδας, τον έχουν καλέσει για να γίνει αναπροσαρμογή του συμβολαίου του και επέκταση.

Προς το παρόν συνεχίζει να αμείβεται μόνο με μηνιαίο μισθό (παίρνει 840 ευρώ!) αλλά αυτό σύντομα θα αλλάξει για να συνάδει το νέο του συμβόλαιο με την προσφορά του στην ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...