«Αγαπώ τη Θεσσαλονίκη»

Ο ΠΑΟΚ παίζει δυνατό φιλικό με την Γκαζιάντεσπορτ.
Πηγή: metrosport.gr
«Αγαπώ τη Θεσσαλονίκη»

Βέβαια, πιο αναγνωρίσιμο πρόσωπο από την αποστολή της τουρκικής ομάδας είναι ο Γιούρι Ζντοβτς. Ο Σλοβένος ανέλαβε τη τεχνική ηγεσία της Γκαζιάντεπσπορ στα μέσα της περσινής σεζόν και μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του, Στέφανο Δέδα, οδήγησαν μια καταδικασμένη (σε υποβιβασμό) ομάδα, ένα βήμα πριν την παρουσία της στα πλέι οφ του τουρκικού πρωταθλήματος.

Τον συναντήσαμε χθες το βράδυ, λίγα λεπτά μετά τις 8μμ., λίγα λεπτά μετά την άφιξη της αποστολής. «Πέρασα τέσσερα χρόνια στη Θεσσαλονίκη, είναι από τις πόλεις που αγαπώ. Τόσο για μας όσο και για τον ΠΑΟΚ, θα γίνει ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι. Η Θεσσαλονίκη έχει ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου. Την έζησα στις παλιές καλές εποχές του μπάσκετ. Το ελληνικό μπάσκετ έγινε γνωστό μέσα από τη παρουσία των ομάδων αυτής της πόλης. Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει, ελπίζω όμως ότι αυτή η πόλη θα καταφέρει κάποια στιγμή να επιστρέψει», μας είπε.

Λίγα μέτρα πιο πέρα, ο Στέφανος Δέδας απολάμβανε οικογενειακές στιγμές, καθώς τον περίμεναν στο αεροδρόμιο τα μέλη της οικογένειάς του. Οι δυο τους, ήταν και στον πάγκο της Εθνικής Σλοβενίας στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο. «Έτσι όπως είναι το σύστημα διεξαγωγής της διοργάνωσης, κάποιες ομάδες αδικούνται.

Αυτό συνέβη με την Σλοβενία και την Ελλάδα. Το φετινό Μουντομπάσκετ δεν ήταν καλό από πλευράς ποιότητας ομάδων. Η Σερβία έκανε πολύ καλή πορεία, έφτασε έως τον τελικό», είπε.

Το «ξανθό σκυλί», χρησιμοποίησε τα καλύτερα λόγια στην σκιαγράφηση του ΠΑΟΚ. «Είναι πολύ καλή και γεμάτη ομάδα. Αυτά τα παιχνίδια, όπως το αυριανό (σ. σ. σημερινό) βοηθούν τους προπονητές να βγάλουν συμπεράσματα, να δουλέψουν επί των αδυναμιών που βλέπουν», κατέληξε.
Για τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα καθώς ο Σούλης Μαρκόπουλος υπολογίζει σε όλους τους παίκτες.

Διαβάστε ακόμη...