Στα… πιτς ο Γκολάσα

Ήταν αναμφίβολα μια απόφαση που προκάλεσε κάποιες απορίες. Αν και την Πέμπτη στο παιχνίδι με την Ντιναμό Μινσκ, ο Γκολάσα έπαιξε ως αλλαγή, κάνοντας επίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, καθώς είχε πάθει θλάση πριν το πρώτο παιχνίδι με την Ζίμπρου, ο Ισραηλινός δεν ταξίδεψε στο Αγρίνιο κι ο Αναστασιάδης επέλεξε να του δώσει χρόνο να ετοιμαστεί.
Πηγή: thessports.gr
Στα… πιτς ο Γκολάσα

Ο Γκολάσα ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του, αλλά επειδή ακολουθεί πολύ βαρύ πρόγραμμα, με 5 παιχνίδια σε 13 μέρες, στο οποίο θα χρειαστεί όλους τους διαθέσιμους παίκτες, ο Αναστασιάδης επέλεξε να τον αφήσει στη Θεσσαλονίκη, να κάνει μια προπόνηση παραπάνω και να είναι 100% έτοιμος για την επόμενη σειρά αγώνων.

Την Πέμπτη ο ΠΑΟΚ παίζει στο Καυτανζόγλειο με την Καλαμαριά για το Κύπελλο, την Κυριακή με τον ΟΦΗ στην Τούμπα, την άλλη Πέμπτη στην Γαλλία με την Γκινγκάμπ και την άλλη Κυριακή στο Καραϊσκάκη...

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα επηρεάσει και τις επιλογές του Αναστασιάδη, καθώς αναμένεται να μοιράσει παιχνίδια στους παίκτες του, για να τα βγάλει χωρίς προβλήματα.

Μ΄ αυτά και μ΄ αυτά, αύριο στο Αγρίνιο δεν αναμένονται φοβερές αλλαγές, αλλά αλλαγές πρέπει να περιμένουμε στα παιχνίδια με Καλαμαριά και ΟΦΗ.

Διαβάστε ακόμη...