Τύφλα να 'χει ο Διαμαντίδης!

Ράζβαν Ρατς και Γιάννης Σκόνδρας έχουν μοιράσει 6 ασίστ σε τέσσερα παιχνίδια κάνοντας ιδιαίτερα χαρούμενους τους συμπαίκτες τους. Δείτε videos.
Πηγή: sport24.gr
Τύφλα να 'χει ο Διαμαντίδης!

Σίγουρα η ουσία του ποδοσφαίρου είναι το γκολ. Αλλά για να φτάσει κανείς να πανηγυρίσει ένα γκολ, θα πρέπει κάποιος από τους συμπαίκτες του να του δώσει την μπάλα. Δεν είναι λίγοι αυτοί, άλλωστε, που συνήθως μένουν στην ασίστ και όχι στο γκολ.

Πάντως, με αυτά που έχουν κάνει μέχρι τώρα ο Ράζβαν Ρατς και ο Γιάννης Σκόνδρας αυτοί οι λίγοι θα γίνουν πολλοί, αφού οι δύο αμυντικοί του ΠΑΟΚ μετρούν ήδη 6 ασίστ (από τρεις ο καθένας!) σε τέσσερα παιχνίδια! Ας τα δούμε όμως πιο αναλυτικά...

ΠΑΟΚ - Ζίμπρου 4-0

Ο Ράζβαν Ρατς με μία πολύ δύσκολη σέντρα βρίσκει τον Στέφανο Αθανασιάδη στη μικρή περιοχή της Ζίμπρου και ο ΠΑΟΚ κάνει το 2-0 τελειώνοντας στην ουσία την υπόθεση πρόκριση. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ρουμάνος είχε συμμετοχή και στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ, αφού αυτός κάνει τη σέντρα στον Αθανασιάδη και αυτός στην συνέχεια δίνει ασίστ στον Περέιρα.

Πλατανιάς - ΠΑΟΚ 0-4

Ο Ράζβαν Ρατς εκτελεί κόρνερ και ο Στέφανος Αθανασιάδης ανοίγει το σκορ και τον δρόμο για μία σημαντική εκτός έδρας νίκη. Σε αυτό το ματς και το έτερο μπακ του ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Σκόνδρας δίνει την πρώτη του ασίστ.

Παίρνει την μπάλα από τον Φάνη Τζανδάρη και βρίσκει έξυπνα τον Σαλπιγγίδη στην περιοχή, ο οποίος δεν δυσκολεύεται να κάνει το 2-0 και να "καθαρίσει" το παιχνίδι για την ομάδα του.Κρατήστε ότι σε αυτό το ματς ο Ρατς είχε εμπλοκή και στο τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ, ενώ ο Σκόνδρας πέτυχε και γκολ!

ΠΑΟΚ - Νίκη Βόλου 3-0

Ο Γιάννης Σκόνδρας έδειξε και σε αυτό το παιχνίδι ότι βρίσκεται σε πάρα πολύ κατάσταση. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου κάνει μία πολύ ωραία και έξυπνη σέντρα μέσα στην περιοχή της Νίκης, ο Φακούντο Περέιρα κάνει την προβολή και το σκορ γίνεται 2-0.

ΠΑΟΚ - Ντιναμό Μινσκ 6-1

Πέρα από τον Στέφανο Αθανασιάδη που έκανε πάρτι κόντρα στους Λευκορώσους, ο Ράζβαν Ρατς είχε μεγάλο μερίδιο ευθύνης στα τέσσερα από τα έξι γκολ του ΠΑΟΚ! Μέτρησε, βέβαια, μία "καθαρή" ασίστ, τη σέντρα που βγάζει στον Κλάους για το 3-0.

Ούτε από αυτό το ματς θα μπορούσε να λείπει ο Γιάννης Σκόνδρας, ο οποίος έδωσε ακόμη μία ασίστ (τρίτη συνεχόμενη!) αυτήν τη φορά στον Δημήτρη Παπαδοπουλο, ο οποίος πέτυχε ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του κάνοντας το 5-0 για τον ΠΑΟΚ.

 

Διαβάστε ακόμη...