Ανένδοτος ο Ανδριανός

Καμιά διάθεση να αλλάξει την απόφαση του, δεν έχει ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός σε ότι αφορά την απαγόρευση παρουσίας οπαδών του Δικεφάλου την Δευτέρα στο Αγρίνιο για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.
Πηγή: metrosport.gr
Ανένδοτος ο Ανδριανός

Έτσι, στην ΠΑΕ είναι αναγκασμένοι να αποδεχθούν αυτή την απόφαση και ζητούν από τους φίλους της ομάδας να μην βρεθούν στο γήπεδο αφού δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος. «Θα υπάρξουν προβλήματα αν εμφανιστούν οπαδοί μας με διακριτικά» λένε στον ΠΑΟΚ και περιμένουν να πρυτανεύσει η λογική αναγνωρίζοντας παράλληλα το άδικο και το παράλογο της απόφασης.

Πάντως ο Ανδριανός δεν έβαλε στοπ μόνο στη μετακίνηση των φίλων του Δικεφάλου αφού για παράδειγμα έκανε δεκτή την εισήγηση του προέδρου της Δ.Ε.Α.Β, απαγορεύοντας την μετακίνηση και στους οπαδούς του Ολυμπιακού που θέλουν να μεταβούν στην Πάτρα για τον αγώνα κυπέλλου με τον Παναχαϊκή. Μάλιστα η ομάδα τη Πάτρας έβγαλε και σχετική ανακοίνωση την οποία μεταξύ άλλων αναφέρει: «Είναι άδικο τόσο η πόλη των Πατρών που δοκιμάζεται οικονομικά όσο και η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή να στερηθούμε της οικονομικής ενίσχυσης που θα δώσει η εκδρομή. Πρέπει επιτέλους να πάψει η πολιτεία να αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο ως πολεμικό γεγονός και θα πρέπει να το αντιμετωπίζει ως γιορτή»

Διαβάστε ακόμη...