Απόλυτη ισορροπία

Την τελευταία πενταετία, ο ΠΑΟΚ σχεδόν κάθε χρόνο συμμετέχει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, κάτι που ισχύει και φέτος. Ποια είναι τα αποτελέσματα στις υποχρεώσεις του εντός Ελλάδος, μετά από τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια.
Πηγή: paok24.com
Απόλυτη ισορροπία

Η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη ήταν καταιγιστική την Πέμπτη με την Ντινάμο Μινσκ στην Τούμπα, αλλά το μυαλό όλων είναι στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Και δικαίως, από τη στιγμή που η συγκεκριμένη αναμέτρηση αποτελεί ένα πολύ καλό τεστ για το φετινό ΠΑΟΚ...

Το θέμα για μια ομάδα από τη στιγμή που συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είναι το πώς θα καταφέρει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις, όταν υπάρχουν παιχνίδια Πέμπτη-Κυριακή. Το συγκεκριμένο θέμα αποτελεί ζητούμενο και για το φετινό ΠΑΟΚ που τώρα μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία και έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα ανταποκριθεί.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι την τελευταία πενταετία, στην οποία σχεδόν όλες οι σεζόν του ΠΑΟΚ είναι με παιχνίδια Πέμπτη-Κυριακή, σε παιχνίδια ελληνικού πρωταθλήματος, που ακολουθούν αμέσως μετά τα ευρωπαϊκά, τα αποτελέσματα είναι μοιρασμένα.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ μετράει δεκατρείς νίκες, πέντε ισοπαλίες και οκτώ ήττες την τελευταία πενταετία, κάτι που φανερώνει ότι αρκετές φορές η ομάδα ανταποκρίθηκε και πήρε νίκες και στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, αλλά αρκετές ήταν και οι φορές που είχε απώλειες, είτε λόγο κούρασης, είτε λόγο έλλειψης συγκέντρωσης.

Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό τη Δευτέρα, ακολουθεί αυτού με τη Ντινάμο Μινσκ και θα είναι η πρώτη φορά φέτος που ο ΠΑΟΚ θα μπει σε αυτή τη διαδικασία αγώνων. Το ρόστερ του είναι γνωστό ότι έχει λιγότερες λύσεις σε σχέση με το περσινό, αλλά η ομαδική εικόνα είναι σαφώς καλύτερη.

Μένει να δούμε πως θα αντιδράσει η ομάδα του Αναστασιάδη, από εδώ και πέρα και φυσικά το ματς της Δευτέρας, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Διαβάστε ακόμη...