Ενισχυμένος με Κάρτερ

Το πρώτο δείγμα που έδωσε ο νέος ΠΑΟΚ στο τουρνουά της Πάτρας δεν ήταν θετικό.
Πηγή: paok24.com
Ενισχυμένος με Κάρτερ

Και δεν ήταν τόσο η ήττα από την ρουμάνικη Κλουζ, όσο η εμφάνιση της ομάδας, κυρίως η αμυντική της προσέγγιση στο παιχνίδι, κάτι που φάνηκε και από όσα είπε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά το ματς...

Σήμερα ο ΠΑΟΚ έχει το δεύτερό του τεστ στην Πάτρα, απέναντι στον γηπεδούχο Απόλλωνα και σαφώς αυτό το παιχνίδι θα είναι ένα πιο δύσκολο τεστ. Καλύτερη ομάδα από την Κλουζ ο Απόλλωνας, παίζει στο γήπεδό του, ο βαθμός δυσκολίας του συγκεκριμένου αγώνα είναι μεγαλύτερος, άρα και το τεστ αυτό είναι καλύτερο και πιο δυνατό.

Ο Μαρκ Κάρτερ που δεν αγωνίστηκε στο φιλικό της Παρασκευής για προληπτικούς λόγους, αναμένεται σήμερα να είναι στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου, κάτι που εφόσον συμβεί, η ομάδα θα έχει και περισσότερες λύσεις στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα, τομέας όπου χθες παρουσιάστηκαν αρκετά προβλήματα και δυσλειτουργίες.

Ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα θα ξεκινήσει στις 6.30μ.μ., ενώ θα ακολουθήσει στις 9μ.μ. το παιχνίδι του Κόροιβου Αμαλιάδας με την Κλουζ. Χθες, στο δεύτερο παιχνίδι του τουρνουά, ο Απόλλωνας είχε επικρατήσει του Κόροιβου με 81-64.

Διαβάστε ακόμη...