«Παίζουν ο ένας για τον άλλον»

Ο γνωστός τεχνικός και παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ, Νίκος Καραγεωργίου μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για τη χθεσινλη επιβλητικλη νίκη επί τις Ντιναμό Μινσκ, αλλά και τη γενικότερη πορεία του Δικεφάλου.
Πηγή: metrosport.gr
«Παίζουν ο ένας για τον άλλον»

Αρχικά, τόνισε:

«Φαίνεται ότι η ψυχολογία αλλάζει στον ΠΑΟΚ, έρχεται μια αύρα θετικότερη και όλα αυτά τα αποτελέσματα βοηθάνε ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη διάθεση και να υπάρχει μεγαλύτερη πίστη για τα επόμενα παιχνίδια. Αυτή η ευφορία περνάει σε όλους και ελπίζουμε ότι θα βοηθήσει και για τα δύσκολα παιχνίδια».

Για την παρουσία του Άγγελου Αναστασιάδη και τις συγκρίσεις με την περσινή σεζόν:

«Ο Αγγελος είναι γνώστης της ελληνικής νοοτροπίας και του ΠΑΟΚ από το να πάρει ξένους που έρχονται με παχυλά συμβόλαια χωρίς να ξέρουν την ελληνική πραγματικότητα, είναι νομίζω καλύτερη επιλογή. Ο ΠΑΟΚ το αποφάσισε μετά από ένα στραπάτσο που έφαγε και ο προπονητής του θεωρώ ότι έχει τον τρόπο του να περνάει τα μηνύματά του. Έχει τα καλά του και όπως όλοι οι άνθρωποι τα αρνητικά του. Ο ΠΑΟΚ όμως φαίνεται ότι παίζει πλέον σαν ομάδα, ότι τους παίκτες τους αρέσει αυτό που κάνουν και παίζουν ο ένας για τον άλλον. Από πλευράς ταλέντου υπάρχει διαφορά, υτήρχε περισσότερο πέρυσι, αλλά η ομοιογένεια και η αγάπη για το σύλλογο φαίνονται περισσότερο φέτος».

Τέλος, για την παρουσία τους Κλάους Αθανασιάδη, υπογράμμισε μεταξύ άλλων:

«Πρέπει να το δει από την πλευρά ότι κάνει απλά τη δουλειά του. Μέσα από αυτή τη διαδικασία να δουν και οι άνθρωποι της εθνικής πού έκαναν λάθος, τον καλέσουν και να μπορέσει να βοηθήσει κι εκεί».

Διαβάστε ακόμη...