Η επίσημη θέση της Παρτιζάν για το πανό!

Με ανακοίνωσή που εξέδωσε η Παρτιζάν καταδίκασε την πρωτοβουλία των οπαδών της να κρεμάσουν το πανό για τους Εβραίους στο παιχνίδι με την Τότεναμ (0-0) για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Πηγή: paokweb.gr
Η επίσημη θέση της Παρτιζάν για το πανό!

Οι Σέρβοι είχαν ένα πανό με σχόλια για τους Εβραίους, γεγονός που ενόχλησε την αγγλική ομάδα και το γεγονός καυτηρίασε και ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίσιο Ποκετίνο.

«Είναι ντροπή, δεν έχει σεβασμό και είναι απαράδεκτο. Η ομάδα το παρατήρησε, αλλά εγώ δεν είδα», δήλωσε ο τεχνικός. Το πανό μιμείται το λογότυπο της κωμωδίας του BBC, «Only Fools and Horses», με τις λέξεις να έχουν αντικατασταθεί με ρατσιστικά σχόλια για τους Εβραίους.

Πάντως, το πανό είδαν οι παράγοντες της UEFA και αναμένεται να γίνει έρευνα, ενώ αναμένεται να πέσει... βαριά καμπάνα στην Παρτιζάν.

Από την πλευρά τους, οι ιθύνοντες του συλλόγου εξέδωσαν ανακοίνωση καταδικάζοντας την πράξη και τονίζοντας μεταξύ άλλων πως... "οι συγκεκριμένοι θέλουν να δημιουργήσουν εχθρικές σχέσεις με την Τότεναμ και τους φίλους του ποδοσφαίρου στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Παρτιζάν από την πλευρά της θα κάνει ότι είναι δυνατό σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να βρεθούν οι ένοχοι και να απομακρυνθούν από την ομάδα".

Διαβάστε ακόμη...