Κλάους, μην τους εκθέτεις!

"Μαγική" βραδιά στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να... κερνάει εξάρα την Ντιναμό Μινσκ και τον Στέφανο Αθανασιάδη να γίνεται το πρόσωπο του αγώνα.
Πηγή: paokweb.gr
Κλάους, μην τους εκθέτεις!

Ο 26χρονος επιθετικός του Δικεφάλου, ο οποίος από το ξεκίνημα της σεζόν δείχνει να βρίσκεται on fire, πανηγύρισε ένα «καθαρό» χατ τρικ και έστειλε για ακόμη μια φορά το μήνυμα του στους ιθύνοντες της Εθνικής ομάδας.

Η επιλογή του Κλαούντιο Ρανιέρι να διατηρήσει στα... πιτς τον πιο φορμαρισμένο Έλληνα στράικερ αυτήν την στιγμή και να βασιστεί στον ανέτοιμο Μήτρογλου και στην συνέχεια να... ρισκάρει με την επιλογή του Διαμαντάκου, εξέθεσε τόσο τον ίδιο όσο και εκείνους που επιχείρησαν να "συμβουλέψουν" τον Ιταλό, δεδομένου πως βιώνει τις πρώτες του ημέρες στον πάγκο της "γαλανόλευκης".

Για την ιστορία, ο Κλάους έγινε χθες (18/9) ο πρώτος παίκτης του ΠΑΟΚ που καταφέρε να πετύχει τρία γκολ στην Ευρώπη. Την ίδια ώρα πέρασε στην πρώτη θέση της λίστας των παικτών του συλλόγου με τα περισσότερα γκολ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εκεί που βρισκόταν μέχρι πρότινος ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με 13, με τον Κλάους να απολαμβάνει πλέον την μοναξιά της κορυφής με απολογισμό 14 τερμάτων.

Κι αν νομίζετε ότι το κοντέρ σταματάει κάπου, τότε υπολογίστε πως ο επιθετικός του Δικεφάλου έγινε και ο έβδομος παίκτης ελληνικής ομάδας που καταφέρνει να σημειώσει τρία γκολ σε ένα ευρωπαϊκό ματς.

Αλλά για τους ανθρώπους της Εθνική, μάλλον οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια...

Διαβάστε ακόμη...