Έτσι τον θέλει

Πολλά στοιχεία από τον ΠΑΟΚ που θέλει να χτίσει, είδε κόντρα στην Ντιναμό Μινσκ ο Άγγελος Αναστασιάδης. Χαμόγελα στον κόσμο για την εμφατική νίκη της ομάδας στην πρεμιέρα του Europa League.
Πηγή: sport-fm.gr
Έτσι τον θέλει

«Δεν φοβάμαι τις αποδοκιμασίες. Φοβάμαι λίγο παραπάνω τα χειροκροτήματα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά την ευρεία νίκη (6-1) του ΠΑΟΚ επί της, προσπαθώντας να δείξει ότι δεν υπάρχουν μόνο θετικά μετά από τέτοια αποτελέσματα.

Ωστόσο, ο έμπειρος τεχνικός είναι ικανοποιημένος για αρκετά από τα όσα εμφάνισε ο «Δικέφαλος του Βορρά» κόντρα στην Ντιναμό Μινσκ στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, καθώς θεωρεί ότι το κλίμα θα παραμείνει όπως πρέπει στα αποδυτήρια. Άλλωστε, δήλωσε ότι οι παίκτες του θα έχουν τα κεφάλια κάτω μέχρι τον Μάιο, όπου θα γίνει το τελικό... ταμείο.

Πάντως, όπως και να το προσεγγίσει κανείς, δεν γίνεται να μειώσει την εμφάνιση. Στην αρχή του ματς είχε μεγάλο ποσοστό ευστοχίας, κάτι που είναι καλό να το έχει κάθε ομάδα, αλλά γενικότερα ήταν αρκετές και οι φάσεις που έφτιαξε. Δώδεκα τελικές είχε, έξι γκολ έβαλε, ενώ απειλήθηκε πέντε φορές.

Στα θετικά φυσικά είναι το χατ-τρικ του Στέφανου-Κλάους Αθανασιάδη, σημειώνοντας τα τρία γκολ μέσα σε 18 λεπτά. Όμως, ο 26χρονος φορ είναι γνωστός σε όλους, έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του. Ο Φάνης Τζανδάρης από την άλλη έκανε ντεμπούτο με γκολ σε ευρωπαϊκό ματς, ενώ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, στην πρώτη του εμφάνιση και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Στα λίγα μελανά σημεία της βραδιάς της Πέμπτης στην Τούμπα, ήταν ο τραυματισμός του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Ο έμπειρος επιθετικός έφθασε τις 70 εμφανίσεις σε ματς Europa League και UEFA και ανέβηκε στην Τρίτη θέση της σχετικής λίστας, αλλά δεν μπόρεσε να χαρεί όσα θα ήθελε αυτήν την προσωπική επιτυχία, αλλά και την εμφάνιση της ομάδας του. Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής αποχώρησε από το γήπεδο με ενοχλήσεις στο γόνατο και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί σήμερα, καθώς την Δευτέρα υπάρχει το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Έδρα στην οποία ο Ολυμπιακός άφησε δύο πόντους.

Διαβάστε ακόμη...