Το ''όπλο'' της Ντιναμό

Ποια είναι η δύναμη της Ντιναμό. Τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ.
Πηγή: paokweb.gr
Το ''όπλο'' της Ντιναμό

Μπορεί στο περισσότερο κόσμο η Ντιναμό Μινσκ να μην τρομάζει, ωστόσο θέλει μεγάλη προσοχή και ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να δείξει ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, για να καταφέρει να πάρει τη νίκη και να κερδίσει το τρίποντο, στην φάση των ομίλων του Europa League με το καλημέρα.

Πιθανότατα οι φιλοξενούμενοι θα δώσουν λίγο χώρο στον Δικέφαλο (όχι φυσικά τόσο πολύ όσο η αδύναμη Ζίμπρου, που δεν μπορούσε να κάνει και διαφορετικά) και να εκμεταλλευτούν τους χώρους που θα εμφανιστούν με την πρώτη ευκαιρία. Η κύρια στρατηγική θα είναι να ''χτυπήσουν'' στις αντεπιθέσεις.

Μεγάλη προχοχή θέλει η τριπλέτα μπροστά με τους Ουντόντζι, Στάσεβιτς και Αντάμοβιτς. Ποδοσφαιριστές με ταχύτητα και μεγάλη έκρηξη. Μάλιστα αρκετά συχνά αλλάζουν θέσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να μπερδεύουν την αντίπαλη άμυνα.

Από τη άλλη ο ΠΑΟΚ αν δείξει ξανά το καλό πρόσωπο των τελευταίων παιχνιδιών, μπορεί με ένα γρήγορο γκολ και την Τούμπα να παίρνει γρήγορα ακόμα μεγαλύτερη ψυχολογία να ''κλειδώσει'' το ματς.

Διαβάστε ακόμη...