«Πόλεμος» για την ΣΕΚΑΠ του Σαββίδη

Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και σε βουλευτές της περιοχής της Θράκης, μετά την κατάθεση ερώτησης του Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, Καραγιουσούφ και 7 ακόμη βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την ΣΕΚΑΠ, που από τον Αύγουστο του 2013 ανήκει στον ομογενή επιχειρηματία.
Πηγή: thessports.gr
«Πόλεμος» για την ΣΕΚΑΠ του Σαββίδη

Στην ερώτηση προς τη Βουλή των Ελλήνων που κατέθεσαν 7 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον βουλευτή Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ κάνουν λόγο για «καταλήστευση του μηχανολογικού εξοπλισμού της ΣΕΚΑΠ» και ασυνέπεια της διοίκησης Ιβάν Σαββίδη απέναντι στο Δημόσιο,

PROTOSELIDO-18-9-2014

Η απάντηση ήρθε από τον εκπρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη, δικηγόρο κ. Στέργιο Γιαλάογλου, που μίλησε στο Xanthi Channel:
«Κατηγορούν την ιδιωτικοποίηση της ΣΕΚΑΠ, ότι έγινε εκποιώντας την ουσιαστικά σε πολύ χαμηλές τιμές. Θα το πω ξανά και θα το επαναλάβω, η ιδιωτικοποίηση της ΣΕΚΑΠ στοίχισε στη νέα διοίκηση ένα ποσό που θα αγγίξει τα 56.000.000 ευρώ μόλις υλοποιηθεί και η αποπληρωμή του υπολοίπου του δανείου που έχει αναλάβει η νέα διοίκηση με τη συμφωνία με την ΑΤΕ. Τόσο στοίχισε στη νέα διοίκηση η ΣΕΚΑΠ!

Μία ΣΕΚΑΠ που πάρθηκε με 56.000.000 ευρώ αρνητική θέση, με 26.000.000 ευρώ ζημία μόνο στο 2012 και με 10.000.000 ευρώ ζημία το 2013. Μέσα σε 3 μήνες λειτουργίας η νέα διοίκηση περιόρισε τις ζημίες από τα 26.000.000 στα 10.000.000 ευρώ και η φετινή χρονιά κινείται πτωτικά η ζημία με την αγωνία μας κάθε μέρα να αυξήσουμε τις πωλήσεις στο δίκτυο πωλήσεων, για να μπορέσουμε να κρατήσουμε και τα 200 άτομα προσωπικό και να δώσουμε στη ΣΕΚΑΠ το μερίδιο στην εγχώριο αγορά που είχε χάσει εξαιτίας των εγκληματικών παραλείψεων των προηγούμενων διοικήσεων ανεξαρτήτως κομμάτων. Αυτή την προσπάθεια θα μπορούσε στοιχειωδώς ένας τοπικός βουλευτής να την πληροφορηθεί, αν επισκέπτονταν τη νέα διοίκηση στον έναν χρόνο».

Το θέμα έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Μαχητής» και ο εκδότης της εφημερίδας κ. Πάνος Παπαδόπουλος μιλώντας σήμερα επιβεβαίωσε ότι «κανένας από τους βουλευτές της περιοχής δεν πήγε όλο αυτό το διάστημα στην ΣΕΚΑΠ να δουν τι παρέλαβε ο κ. Σαββίδης και τι έχει γίνει μέχρι σήμερα».

Διαβάστε ακόμη...