Το "ντεμπούτο" του Άγγελου

Στην προπονητική του καριέρα, σε διασυλλογικό επίπεδο, ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει δώσει το "παρών" σε 33 ευρωπαϊκά παιχνίδια. Σε 21 ως προπονητής του ΠΑΟΚ και σε 12 ως προπονητής του Παναθηναϊκού.
Πηγή: paok24.com
Το "ντεμπούτο" του Άγγελου

Το σημερινό κατ΄ επέκταση με τη Ντινάμο Μινσκ στην Τούμπα, θα είναι το 22ο στο ενεργητικό του ως τεχνικός του Δικεφάλου, με τον 61χρονο προπονητή να "μετράει" στα 21 προηγούμενα 8 νίκες, 5 ισοπαλίες και 8 ήττες. Όμως, η "μάχη" με τους Λευκορώσους θα είναι κατά κάποιο τρόπο... ξεχωριστή για τον Αναστασιάδη, από την άποψη πως θα σηματοδοτήσει για πρώτη φορά την παρουσία του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ με την "ασπρόμαυρη" φόρμα.

Και αυτό γιατί ουδέποτε έως τώρα ο Αναστασιάδης έχει βρεθεί με τον ΠΑΟΚ στη συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης, μιας και οι όμιλοι έκαναν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους στο τότε κύπελλο ΟΥΕΦΑ το 2004, όπου ο Δικέφαος είχε αποκλειστεί στον πρώτο γύρο από την Αλκμάαρ. Μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός αποχώρησε από την Τούμπα δέκα ημέρες μετά το πρώτο παιχνίδι με τους Ολλανδούς (2-3 στην Τούμπα), με τη θέση του να παίρνει ο Ρολφ Φρίνγκερ, που επίσης γνώρισε την ήττα από την ΑΖ στον επαναληπτικό της Ολλανδίας (2-1).

Διαβάστε ακόμη...