Αλλιώς τα περίμενε κι αλλιώς τα βλέπει ο Κουλούρης

Το τέλος της περσινής σεζόν, είχε κάποια δυσάρεστα γεγονότα για τον ΠΑΟΚ με αποκορύφωμα τον χαμένο τελικό, όμως είχε και ένα πολύ ευχάριστο, που αφορούσε έναν ποδοσφαιριστή.
Πηγή: metrosport.gr
Αλλιώς τα περίμενε κι αλλιώς τα βλέπει ο Κουλούρης

Τον Ευθύμη Κουλούρη, στο πρόσωπο του οποίου όλοι έβλεπαν τον παίκτη που θα μπορέσει να ηγηθεί της επιθετικής γραμμής του ΠΑΟΚ τα επόμενα χρόνια, έχοντας ήδη στην πλάτη πολλά γκολ με την Κ20 και δείχνοντας σπουδαία στοιχεία στα ματς που αγωνίστηκε.

Η προετοιμασία έδειχνε πως στον ΠΑΟΚ τον υπολογίζουν πολύ για την φετινή χρονιά. Επέκτεινε μάλιστα το συμβόλαιο του, βελτίωσε τις αποδοχές του, ανέβηκε η ρήτρα του, ενώ δεν συζητήθηκε καν η πρόταση που ήρθε από Γερμανική ομάδα δια μέσου του μάνατζερ του, Παύλου Κουτσολιάκου.

Ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι με την Καλλονή, όμως αυτή είναι ουσιαστικά και η μοναδική του εμφάνιση. Ο Κουλούρης έπειτα... εξαφανίστηκε, την στιγμή που ο ΠΑΟΚ απέκτησε έναν ακόμη έμπειρο επιθετικό, τον Δημήτρη Παπαδόπουλο. Αλλιώς τα περίμενε και ο ίδιος και αλλιώς του έρχονται. Κι ο ΠΑΟΚ αναμφίβολα οφείλει να είναι προσεκτικός στην διαχείριση αυτού του ποδοσφαιριστή...

Διαβάστε ακόμη...