Με δύο παρατηρητές στην Τούμπα

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ φρόντισε με ανακοίνωσή της, απευθυνόμενη στον κόσμο, να καταστήσει σαφές προς όλους, πόσο σημαντικό είναι το αυριανό παιχνίδι, αλλά και πόσο σημαντικό θα είναι να είναι προσεκτικοί στην συμπεριφορά τους όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας.
Πηγή: paok24.com
Με δύο παρατηρητές στην Τούμπα

Η παρουσία δύο παρατηρητών (όπως συνηθίζεται βεβαίως σε όλα τα παιχνίδια), κάνει ακόμη πιο αναγκαία την προσεκτική συμπεριφορά των φιλάθλων. Για όλα όσα ανέφερε στην ανακοίνωσή της της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από νωρίς σήμερα... Ωστόσο, η παρουσία δύο παρατηρητών, έχει συγκεκριμένους λόγους, αφού η ΟΥΕΦΑ θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο και να επιλαμβάνεται κάθε φορά που υπάρχουν παρατυπίες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ένας παρατηρητής έχει σαν βασική του ευθύνη τα όσα θα γίνουν στη διάρκεια του αγώνα και έχουν σχέση με την ασφάλεια, δηλαδή την συμπεριφορά των φιλάθλων, τα μέτρα ασφαλείας, τα κενά που πρέπει να υπάρχουν στις κερκίδες για λόγους ασφαλείας. Ο δεύτερος παρατηρητής έπιασε δουλειά από σήμερα, αφού πρέπει να διαπιστώσει εάν όλα γίνονται σύμφωνα με το πρωτόκολλο. Είναι χαρακτηριστικό ότι στις παρατηρήσεις του για τα του αγώνα, σημείωσε και την καθυστέρηση κατά 10 με την οποία ξεκίνησε η συνέντευξη Τύπου της Ντιναμό Μινσκ.

Διαβάστε ακόμη...