«Στόχος το Europa League»

Ο τεχνικός της Φιορεντίνα, Βιντσένζο Μοντέλα, τόνισε ότι στόχος της αντιπάλου του ΠΑΟΚ στον όμιλο είναι η κατάκτηση του τίτλου στη διοργάνωση.
Πηγή: gazzetta.gr
«Στόχος το Europa League»

Οι Βιόλα είναι το φαβορί στον όμιλο που συμμετέχει ο ΠΑΟΚ και υποδέχεται την Γκινγκάμπ στο πρώτο ματς. «Είναι δύσκολο παιχνίδι, θα αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Αν καταφέρουμε να δημιουργήσουμε τόσες ευκαιρίες όσες την Κυριακή, θα είμαι χαρούμενος όμως θα είμαι ικανοποιημένος. Το Europa League; Πέρυσι ήμασταν καλοί αλλά θέλουμε να βελτιωθούμε και αύριο θα κάνουμε νέο ξεκίνημα. Θέλουμε να τα πάμε καλά και είναι κάτι που μας έχει ζητήσει η διοίκηση. Τελικός στόχος; Το να παίξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, το ρόστερ μας είναι ανταγωνιστικό σε Ιταλία και Ευρώπη».

Ο αλενατόρε συνέχισε. «Πρέπει πρώτα να περάσουμε τον όμιλο, πριν μιλήσουμε για οτιδήποτε άλλο. Ο Γκόμες; Πρέπει να παίζει για να σκοράρει. Πέρα από την πλάκα, θα παίξουμε πολλούς αγώνες στο μέλλον και θα αποφασίσω αύριο ποιους θα χρησιμοποιήσω. Ανταγωνισμός; Υπάρχει και αυτό είναι κάτι το θετικό. Θα κάνω κάποιες αλλαγές, όμως δεν θα αλλάξω όλη την ομάδα. Υπερβολική κριτική; Συμβαίνει, είναι μέρος της δουλειάς».

Από φέτος, η ομάδα που θα κατακτήσει το Europa League θα παίξει την επόμενη σεζόν στο Champions και ο Ιταλός σχολίασε. «Πρόκριση στο Champions League μέσω Europa League; Υπάρχουν δύο δρόμοι, ο ένας μας δίνει μεγαλύτερο κίνητρο. Το να κατακτήσουμε τον τίτλο, είναι ένας στόχος που έχουμε στο μυαλό μας και τότε θα έχουμε τη δυνατότητα να τερματίσουμε στην 6η θέση.

Είναι γεγονός ότι έχουμε περισσότερες δυσκολίες παίζοντας εντός έδρας, όμως ήμασταν καλύτεροι σε φυσική κατάσταση και τακτική από τους αντιπάλους μας την Κυριακή. Τους τελευταίους μήνες, είχαμε προβλήματα λόγω των απουσιών στην επίθεση. Δεν είναι άλλοθι, αλλά γεγονός. Μπερναρντέσκι και Ταταρουσάνου; Μπορεί να πάρουν χρόνο, θα αποφασίσω αύριο».

Διαβάστε ακόμη...