«Ο ΠΑΟΚ βαδίζει σε σωστό δρόμο»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τερζανίδης,μίλησε για τον φετινό Δικέφαλο και την εικόνα που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο.
Πηγή: paokweb.gr
«Ο ΠΑΟΚ βαδίζει σε σωστό δρόμο»

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής: «Αν σκεφτούμε πότε ξεκίνησε το πρωτάθλημα, ότι η ομάδα έχει έναν νέο προπονητή, και πολλούς νέους ποδοσφαιριστές θα δούμε ότι μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα η ομάδα έχει μια απόδοση 50% καλύτερη από ότι τα προηγούμενα χρόνια. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος . Δείχνει ότι βαδίζει στο σωστό δρόμο και θα πάει πολύ ψηλά».

Για τον 'Άγγελο Αναστασιάδη: «Ο Άγγελος γνωρίζει την ελληνική νοοτροπία. Αυτή η είναι η διαφορά σε σύγκριση με πέρυσι που είχαμε έναν προπονητή ο οποίος δεν είχε καμία σχέση με την ελληνική νοοτροπία και είδαμε τι έγινε. Ο Άγγελος ξέρει, γνωρίζει και έχει κάνει συμμάζεμα . Με λίγα χρήματα πήρε παίκτες που είναι χρήσιμοι στην ομάδα και προσφέρουν πολλά περισσότερα από τους περσινούς. Το μυστικό είναι ότι ο Άγγελος είναι ειλικρινής τίμιος μιλάει την ίδια γλώσσα και δεν αδικεί κανέναν ποδοσφαιριστή. Εάν είναι ικανός ένας ποδοσφαιριστής δεν τον ενδιαφέρει εάν είναι μαύρος , κίτρινος. Εάν είναι καλός θα παίζει. Παίρνει το 100% από κάθε ποδοσφαιριστή. Αυτή είναι διαφορά με τους ξένους προπονητές ,που είχαμε πέρυσι και δεν θέλουμε να ζήσουμε άλλη χρονιά".

Για την παραγωγικότητα του ΠΑΟΚ σε αυτά τα παιχνίδια και που οφείλεται: "Στον Άγγελο γιατί ξέρει να παίρνει το 100% από τον ποδοσφαιριστή. Υπάρχει πίεση από τη μεριά του , αγωνιστική πειθαρχία και δυναμική. Για αυτό και βλέπουμε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια οι ποδοσφαιριστές να παίζουν ακόμα καλύτερα".

Για την επέκταση της συνεργασίας με τον Αθανασιάδη: "Έπρεπε να γίνει και μάλιστα νωρίτερα. Ο Αθανασιάδης το αξίζει και με το παραπάνω. Ήταν επιτυχία από πλευράς διοίκησης. Είναι ένα παιδί που ξεκίνησε την καριέρα του στον ΠΑΟΚ και πλέον είναι ώριμος να δώσει ακόμα περισσότερα. Θα ήταν άδικο να έφευγε από τον ΠΑΟΚ. Θα δούμε έναν Αθανασιάδη πολύ καλύτερο και πολύ δυνατότερο από άλλες χρονιές".

Για τον νέο πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ καθώς και την κουβέντα που έχει ανοίξει για τον Κουκοδήμο: "Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να δώσει ένας αθλητής του στίβου στο ποδόσφαιρο. Εμάς μας ενδιαφέρει πως δουλεύει το τιμ του Αναστασιάδη. Αυτό πρέπει να δουλεύει σωστά. Γι' αυτό πρέπει ο κόσμος να εμπιστευτεί τον προπονητή και τη διοίκηση. Χάθηκε η περσινή χρονιά. Φέτος ξεκινάει μια νέα προσπάθεια να δούμε έναν ΠΑΟΚ πιο δυνατό και καλύτερο".

Για την αδυναμία του ΠΑΟΚ στα κέντρα αποφάσεων: "Μην ξεγελιόμαστε .Έχουν περάσει 40 χρόνια και η κατάσταση είναι ίδια και ίσως και χειρότερη. Δεν μπορούμε να το πολεμήσουμε το κατεστημένο των Αθηνών. Εγώ δεν πιστεύω ότι μπορεί να αλλάξει αυτό. Η Αθήνα έχει και την πίτα ολόκληρη και το μαχαίρι για να μοιράζει. Ο ΠΑΟΚ αυτό που μπορεί να κάνει είναι να δυναμώσει αγωνιστικά. Ο σκοπός είναι να βοηθήσουμε τον ΠΑΟΚ να γίνει πιο αγωνιστικός μέσα στο χορτάρι".

Για τον αυριανό αγώνα με την Ντιναμό Μινσκ: "Εύχομαι να κερδίσει αύριο η ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο και ο κόσμος να είναι κοντά. Να μην κάνει ασχήμιες, γιατί από έναν πυρσό που πετάχτηκε πάλι ήρθε πρόστιμο. Αυτή τη στιγμή οι φίλαθλοι δεν κάνουν καλό. Ο ΠΑΟΚ από το να παίζει κεκλεισμένων των θυρών έχει χάσει πακτωλό χρημάτων , με τα οποία θα μπορούσε να πάρει δύο και τρεις ποδοσφαιριστές. Αυτό που ζητάνε δηλαδή οι φίλαθλοι. Οι ίδιοι, ωστόσο, οι φίλαθλοι στερούν από τον ΠΑΟΚ ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να ενισχύσουν και άλλο την ομάδα".

Διαβάστε ακόμη...