Πώς η Ρόμα «έστειλε» τον Νάτχο στον ΠΑΟΚ

Με αφορμή τον αποψινό αγώνα της Ρόμα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τους ομίλους του Champions League, στον ιταλικό Τύπο «κυκλοφόρησε» μια ιστορία στην οποία εμπλέκεται η ομάδα της Ρώμης, ο ΠΑΟΚ και ο Νάτχο.
Πηγή: thessports.gr
Πώς η Ρόμα «έστειλε» τον Νάτχο στον ΠΑΟΚ

Για την ακρίβεια η ιστοσελίδα www.calciomercato.com αποκαλύπτει πώς τελικά ο διεθνής Ισραηλινός υπέγραψε στον Δικέφαλο, ενώ βρισκόταν μία ανάσα από την οριστική συμφωνία του με την Ρόμα.

Σύμφωνα λοιπόν με τους Ιταλούς, τον περασμένο Ιανουάριο, με τον Νάτχο να έχει μείνει ελεύθερος από την Ρούμπιν Καζάν, οι επαφές με τους Ρωμαίους είχαν προχωρήσει πολύ. Μάλιστα υπήρξε οριστική συμφωνία σε όλα, εκτός από ένα. Με δεδομένο ότι ο Νάτχο θα αγωνιζόταν ως ξένος, η Ρόμα ήθελε να τον υπογράψει και να τον παραχωρήσει δανεικό στην Μπολόνια μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Κάπου εκεί χάλασε η δουλειά, με τον Ισραηλινό τελικά, μη έχοντας στα χέρια του άλλη επίσημη πρόταση πλην του ΠΑΟΚ, να υπογράφει στον Δικέφαλο. Πάντως σύμφωνα με τους Ιταλούς θέμα Ρόμα-Νάτχο «έπαιξε» και το καλοκαίρι και μάλιστα, αφού ο παίκτης είχε ήδη υπογράψει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι Ρωμαίοι περίμεναν επίσημη πρόταση για να παραχωρήσουν τον Κέβιν Στρούτμαν και για το λόγο αυτό έκαναν μια κρούση στους Ρώσους. Ο Στρούτμαν τελικά έμεινε και ο Νάτχο θα αγωνιστεί απόψε στην Ρώμη ως αντίπαλος της ομάδας, την φανέλα της οποίας παραλίγο να φορέσει δύο φορές!

Διαβάστε ακόμη...