Μετράει αντίστροφα ο Λάζαρ

O πρώην μέσος του ΠΑΟΚ ξεκίνησε προπονήσεις με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, προκειμένου να μειώσει τον χρόνο επιστροφής του στα γήπεδα
Πηγή: sport24.gr
Μετράει αντίστροφα ο Λάζαρ

Πολλά ακούστηκαν κι άλλα τόσα γράφηκαν κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού αναφορικά με το μέλλον του Κοστίν Λάζαρ.

Ο Ρουμάνος από την ημέρα που έγινε γνωστό ότι δεν υπολογίζεται από τον Άγγελο Αναστασιάδη και στην ουσία "τελείωσε" από τον ΠΑΟΚ δέχθηκε προτάσεις από ομάδας της Superleague, ενώ κάποιοι έκαναν λόγο και για πρόταση από τον Άρη.

Τελικά, ο έμπειρος μέσος δεν υπέγραψε σε κάποια ελληνική ομάδα θέτοντας εαυτόν εκτός ελληνικού ποδοσφαίρου. Χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει ότι έφυγε κι από την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα από τη Θεσσαλονίκη.

Προπονήσεις με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς

Ο Λάζαρ εδώ και λίγες μέρες προπονείται με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, μετά από απόφαση που πήρε σε συνεννόηση με τους εκπροσώπους του. Ο Ρουμάνος δεν σκέφτεται να μείνει... άνεργος μέχρι τον Γενάρη, οπότε ξεκίνησε προπονήσεις αφού, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, έχει προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, της Ευρώπης ενώ πάντα "παίζει" και η Ινδία, τις οποίες θα αναλύσει τις επόμενες 10-15 μέρες, όταν και θα πάρει την τελική του απόφαση.

Θυμίζουμε ότι, μπορεί να υπογράψει μέχρι το τέλος του μήνα σε ομάδα της Ευρώπης, ενώ στην Ινδία μπορεί να πάει... όποτε θέλει, αφού η μεταγραφική περίοδος εκεί θα παραμείνει ανοικτή για πολύ καιρό.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...