Αποσύρεται η φανέλα του Στογιάκοβιτς

Οι Σακραμέντο Κινγκς τιμούν τον Πέτζα και βάζουν στην... άκρη το «16»
Πηγή: paok24.com
Αποσύρεται η φανέλα του Στογιάκοβιτς


Ο Πέτζα Στογιάκοβιτς αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες του ΝΒΑ, πήρε πρωτάθλημα με τους Ντάλας Μάβερικς, όμως η ομάδα με την οποία δέθηκε περισσότερο ήταν οι Σακραμέντο Κινγκς. Και σήμερα οι Κινγκς, ανακοίνωσαν ότι θα αποσύρουν την φανέλα με το «16».

Η ειδική τελετή θα γίνει στις 16 Δεκεμβρίου και η συγκεκριμένη μέρα επιλέχθηκε γιατί ο Στογιάκοβιτς φορούσε το νούμερο «16», ενώ την ίδια ημέρα θα γίνει και ο αγώνας Σακραμέντο Κινγκς, Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. «Τα χρόνια μου στο Σακραμέντο ήταν τα καλύτερα της καριέρας μου και ειλικρινά, μερικά από τα καλύτερα της ζωής μου. Είμαι περήφανος για αυτά που κάναμε στο Σακραμέντο και για την σχέση που δημιούργησα με τους φιλάθλους και την πόλη. Ήταν τιμή μου να παίξω για αυτή την ομάδα και για αυτούς τους οπαδούς», σχολίασε ο Στογιάκοβιτς στην επίσμη σελίδα των Κινγκς.

«Ο Στογιάκοβιτς είχε καθοριστική συμμετοχή στην πορεία των Κινγκς και έβαλε το Σακραμέντο στον παγκόσμιο χάρτη. Ως ένας από ένα επιλεγμένο γκρουπ Σέρβων παικτών, ο Στογιάκοβιτς βοήθησε ουσιαστικά να ανοίξει ο δρόμος για την συμμετοχή στο ΝΒΑ παικτών από όλο τον κόσμο. Αναγνωρίζοντας τις ηγετικές του ικανότητες, θα είναι μία ιδιαίτερη στιγμή για τους φιλάθλους των Κινγκς και για όλη την ομάδα, αλλά και για να θυμίσουμε ξανά τι καταφέραμε να χτίσουμε μαζί στο Σακραμέντο», δήλωσε ο ιδιοκτήτης των Κινγκς Βίβεκ Ραναντίβ.

Διαβάστε ακόμη...