"Εριξε" τις μεταγραφές του στο... μισό

Ο ΠΑΟΚ την περσινή μεταγραφική περίοδο είχε προχωρήσει σε 10 μεταγραφές προκειμένου να "χτιστεί" η ομάδα της σεζόν 2013-14 ενώ φέτος έγιναν πέντε μεταγραφές για την ομάδα της σεζόν 2014-15.
Πηγή: sport24.gr
"Εριξε" τις μεταγραφές του στο... μισό

Eίναι γεγονός πως στις τάξεις του κόσμου του ΠΑΟΚ φαίνεται να είναι έντονη η δυσαρέσκεια σχετικά με το πώς κινήθηκε ο "Δικέφαλος" όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας. Οι αποχωρήσεις που υπήρχαν το καλοκαίρι ήταν πολλές, οι μεταγραφές όμως που έγιναν ήταν λίγες. Ετσι πολλοί οπαδοί του ΠΑΟΚ θεωρούν πως υπάρχουν κενά στους "ασπρόμαυρους" που δεν έχουν καλυφτεί.

Φέτος ακολουθήθηκε μια διαφορετική λογική στις μεταγραφές σε σχέση με πέρυσι, τόσο όσον αφορά τα χρήματα που "ξοδεύτηκαν" όσο και στον αριθμό των παικτών που αποκτήθηκαν.

Συγκεκριμένα κατά την περσινή μεταγραφική περίοδο (την καλοκαιρινή δηλαδή) προκειμένου να "χτιστεί" η ομάδα της σεζόν 2013-14 έγιναν 10 μεταγραφές (μαζί και με τους δανεικούς) και αποκτήθηκαν οι Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Λόπεθ, Βίτορ, Σπυρόπουλος, Τζιόλης, Στοχ, Νίνης, Λούκας και Νέτσιντ.

Για τον ΠΑΟΚ της σεζόν 2014-15 έγιναν μόνο πέντε μεταγραφές και στα "ασπρόμαυρα" ντύθηκαν οι Ρατς, Μακ, Περέιρα, Γκολάσα και Παπαδόπουλος.

Οι πρώτοι τρεις για την ώρα έχουν καλή απόδοση και αυτό εννοείται πως είναι θετικό, αλλά σίγουρα δεν μπορούν να βγουν ακόμη ασφαλή συμπεράσματα καθώς πέρυσι για παράδειγμα ο Μίροσλαβ Στοχ ξεκίνησε πολύ καλά την σεζόν αλλά στα μέσα αυτής υπήρχαν... μουρμούρες για τις -μέτριες έως κακές- εμφανίσεις του.

Διαβάστε ακόμη...