Πρόταση - «μαμούθ» για τον Κλάους, έπεσε στο κενό

Τα πρωταθλήματα της Ελλάδας και της Τουρκίας έχουν κάποιες ομοιότητες, όμως έχουν και μεγάλες διαφορές, που αντικατοπτρίζονται κατά κύριο λόγο στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, τα οποία είναι σαφώς μεγαλύτερα στην γειτονική χώρα.
Πηγή: metrosport.gr
Πρόταση - «μαμούθ» για τον Κλάους, έπεσε στο κενό

Ακόμη και μικρομεσαίες ομάδες, δείχνουν έτοιμες να προσφέρουν τρελά ποσά για ποδοσφαιριστές, που στην Ελλάδα τέτοια συμβόλαια δεν μπορούσαν να βρούνε σε καμία περίπτωση.

Ο Γιώργος Φωτάκης ίσως μπορεί να μιλήσει για το θέμα καθώς έζησε την εμπειρία έστω και για μερικούς μήνες και πήρε βέβαια ένα πολύ καλό συμβόλαιο. Αν ήθελε περισσότερο, πιθανώς μπορούσε να κάνει ένα τέτοιο βήμα και ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Πριν υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, ο Κλάους δέχθηκε μία πρόταση από την Μπούρσασπορ, η οποία έδειχνε έτοιμη να του προσφέρει κλειστό διετές συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές 1,2 εκ. ευρώ! Μάλιστα, θα διέθετε και ένα ποσό 2,5εκ. ευρώ για να τον αγοράσει από τον ΠΑΟΚ. Ο Αθανασιάδης δεν «ψήθηκε» καθόλου πάντως στην ιδέα μίας τέτοιας μεταγραφές και δεν το συζήτησε σχεδόν καθόλου, κόβοντας άμεσα την όρεξη των γειτόνων.

Διαβάστε ακόμη...