Ο Κίτσιου κρίνει τον παρτενέρ του Βίτορ

Πως θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Πέμπτης στην Τούμπα με αντίπαλο την Ντιναμό Μινσκ; Ποια είναι τα πλάνα του Αγγελου Αναστασιάδη;
Πηγή: coppa.gr
Ο Κίτσιου κρίνει τον παρτενέρ του Βίτορ

Ο τεχνικός του Δικεφάλου, αυτή είναι η αλήθεια, δεν φανέρωσε στην χθεσινή προπόνηση τις σκέψεις του για την ενδεκάδα. Όμως, δεν αναμένεται να προχωρήσει σε σημαντικές διαφοροποιήσεις. Δεδομένο πρέπει να θεωρείται πως θα επιλέξει άλλον παρτενέρ για τον Βιτορ στο κέντρο της άμυνας. Από την στιγμή που ο Τζαβέλας τέθηκε νοκ άουτ.

Η παρουσία του Στέλιου Κιτσιου στην προπόνηση και η ενεργή συμμετοχή του, αύξησαν τις ελπίδες για να παίξει ο νεαρός άσος στο παιχνίδι της Πέμπτης. Και εφόσον χρησιμοποιηθεί από τον Αναστασιάδη, αναμένεται να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας. Σε αυτή την περίπτωση, το πιο πιθανό είναι ο Σκόνδρας να παίξει ως στόπερ δίπλα στον Βιτορ.

Υπάρχει βεβαίως και η εναλλακτική του Κατσικά, όμως αυτό είναι θέμα προπονητή. Σε καλή κατάσταση βρίσκεται και ο Γκολάσα που επανήλθε δριμύτερος μετά τον τραυματισμό που τον άφησε εκτός δράσης για περίπου ένα μηνά. Σήμερα το απόγευμα πάντως, ο Αναστασιάδης αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του για το σχήμα που προτίθεται να παρατάξει στο παιχνίδι της Πέμπτης.

Διαβάστε ακόμη...