Αυτά είπε ο Στοχ στον Μακ

Ο ατζέντης του Ρόμπερτ Μακ, Γιουράι Βένγκλος, αποκαλύπτει τι έχει εντυπωσιάσει τον 24χρονο Σλοβάκο τους πρώτους μήνες παρουσίας του στον ΠΑΟΚ, αλλά και τη συζήτηση με τον συμπατριώτη του Μίροσλαβ Στοχ.
Πηγή: sport24.gr
Αυτά είπε ο Στοχ στον Μακ

Ο Ρόμπερτ Μακ έχει αρχίσει να ξεσηκώνει τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ με τις εντυπωσιακές του ενέργειες και δείχνει ότι μπορεί να αποτελέσει έναν από τους πρωταγωνιστές του φετινού Δικεφάλου.

Ο ατζέντης του, Γιουράι Βένκλος, με δηλώσεις στην εφημερίδα "Metrosport" εξηγεί γιατί ο Μακ έκανε καλή επιλογή με τον ΠΑΟΚ: "Ο Ρόμπερτ είναι χαρούμενος που παίζει στον ΠΑΟΚ. Στη Νυρεμβέργη δεν αισθανόταν καλά, έψαχνε να φύγει και έτσι βρέθηκε στον ΠΑΟΚ που άρχισε να χαίρεται και πάλι το ποδόσφαιρο. Φαίνεται και από τις εμφανίσεις στην Εθνική ομάδα" τονίζει και προσθέτει: "Έκανε πολύ καλή επιλογή με τον ΠΑΟΚ ο Ρόμπερτ. Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει καλή τεχνική και ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα που βοηθά κάθε παίκτη. Τον βοήθησε και η συνομιλία που είχε με τον Στοχ".

Δεν παραλείπει να αποκαλύψει το περιεχόμενο της συνομιλίας των δύο Σλοβάκων παικτών: "Ο Στοχ του είπε ότι θα συναντήσει πολύ καλό κλίμα και μία ομάδα που θα τον βοηθήσει να ανεβαίνει συνεχώς".

Ο Γιουράι Βένγκλος μετέφερε και όσα έχουν κάνει εντύπωση στον πελάτη του: "Ο Ρόμπερτ έχει ενθουσιαστεί με τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Είναι... τρελός με την καλή έννοια και υποστηρίζει αφάνταστα την ομάδα".

"Ο ΠΑΟΚ τον ήθελε και πριν έξι μήνες"

Ο Γιουράι Βένγκλος, ακόμη, μίλησε για το παρασκήνιο της συμφωνίας ΠΑΟΚ-Μακ: "Και τον βρήκαμε και μας βρήκε. Είχα επαφές με τον Βρύζα και όλα έγιναν ξαφνικά, όταν ο ΠΑΟΚ βρισκόταν στην Ολλανδία. Ο Ρόμπερτ ήταν φρεσκοπαντρεμένος, η γυναίκα του έγκυος και στη ζωή του έγινε μία μεγάλη αλλαγή. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι το ενδιαφέρον είχε αρχίσει έξι μήνες πριν".

Διαβάστε ακόμη...