Ο Σούλης και η νοοτροπία για... καλή άμυνα

Στην προετοιμασία του ΠΑΟK δίνεται βάρος στο αμυντικό κομμάτι και ο Σούλης Μαρκόπουλος έχει "περάσει" στους παίκτες του την νοοτροπία πως θα πρέπει να αποδίδουν... σωστά στον συγκεκριμένο τομέα.
Πηγή: sport24.gr
Ο Σούλης και η νοοτροπία για... καλή άμυνα

Αρκετή δουλειά στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα... Ειδικότερα μάλιστα αμυντικά δίνεται μεγάλη σημασία από τον Σούλη Μαρκόπουλο, οι παίκτες των "ασπρόμαυρων" δουλεύουν αρκετά στο συγκεκριμένο κομμάτι και ο έμπειρος προπονητής αυτό που τους έχει "περάσει" είναι πως είναι ένας τομέας στον οποίο θα πρέπει να υπάρχει μεγάλη έμφαση.

Στο φιλικό ματς με τον Φίλιππο Βέροιας ο ΠΑΟΚ δέχτηκε 51 πόντους, ένα παιχνίδι φυσικά που δεν μπορούν πολλά ασφαλή συμπεράσματα καθώς η συγκεκριμένη ομάδα αγωνίζεται στην Α2.

Στις τάξεις του "Δικεφάλου", πάντως, εκτιμούν πως ο ΠΑΟΚ απέδωσε αρκετά καλά στο αμυντικό κομμάτι. Το οποίο γενικώς θεωρούν πολύ σημαντικό στον "Δικέφαλο" και είναι γεγονός ότι στους κόλπους των "ασπρόμαυρων" υπάρχει η νοοτροπία πως... "από την άμυνα κερδίζεις τα παιχνίδια".

Μια νοοτροπία φυσικά που είναι αποτέλεσμα της αρκετής δουλειάς που γίνεται σε αυτόν τον τομέα από τον Μαρκόπουλο κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Στο μεταξύ, για τα 1.200 διαρκείας βαδίζει πλέον ο "Δικέφαλος".

Διαβάστε ακόμη...