«Από την Ελλάδα θα μου λείψει μόνο ο ΠΑΟΚ»

Ειδικο αφιέρωμα ετοίμασε η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γαι την Ιμβρο και την προσπάθεια που γίνεται για να λειτουργήσει το Γυμνάσιο στα Αγρίδια.
Πηγή: press365.gr
«Από την Ελλάδα θα μου λείψει μόνο ο ΠΑΟΚ»

Εντύπωση προκαλεί σε όλους η δήλωση ενός νεαρού 14χρονου που εξηγει πώς από την Ελλάδα θα του λείψει μόνο ο ΠΑΟΚ. Αναδημοσιεύουμε αυτούσιο το κείμενο: » Ο 14χρονος Γιώργος ξεναγεί την «Κ» στο υπό ανέγερση γυμνάσιο στο χωριό Αγρίδια της Ίμβρου. Όπως λέει αδημονεί για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, ενώ από την Θεσσαλονίκη, που θα αφήσει πίσω του, εξηγεί ότι θα του λείψει μόνο ο... ΠΑΟΚ.» Λέει χαρακτηριστικα: «Εχει μαζέψει την «πραμάτεια» του, βιβλία, ρούχα και παιχνίδια, έχει χαιρετήσει τους φίλους και τους συμμαθητές του στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Ο 14χρονος Γιώργος πέρασε όπως πάντα το καλοκαίρι του στην Ιμβρο, μόνο που αυτή τη φορά είναι διατεθειμένος να περάσει εδώ και τον χειμώνα. Ούτε οι διηγήσεις των μεγαλύτερων για το τσουχτερό κρύο, ούτε η πρόκληση της εκμάθησης μιας νέας ξένης γλώσσας πτοούν τον ιμβριακής καταγωγής έφηβο, ο οποίος παραδέχεται ότι από την Ελλάδα θα του λείψει μόνον ο... ΠΑΟΚ.»

Διαβάστε ακόμη...