«Είναι γνώστης του νόμου ο Σαββίδης»

Ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός, φιλοξενήθηκε στο Metropolis και ανάμεσα στα άλλα σχολίασε και το θέμα των χρεών της ΠΑΕ, τονίζοντας ότι ο Σαββίδης μπορεί να εκμεταλλευτεί τον δικό του νόμο:
Πηγή: paokrevolution.net
«Είναι γνώστης του νόμου ο Σαββίδης»

"Σίγουρα είναι γνώστης. Πολύ παλιότερα είχα μιλήσει με τους συνεργάτες του. Εκείνος όμως κάνει κάποιες δικές τους συζητήσεις και εκτιμά ότι η δική του διεκδίκηση είναι αυτή που τον αφορά περισσότερο. Δεν μπορεί κάποιος να επέμβει και να του πει πως θα το κάνει" και συνέχισε: "Σίγουρα, υπάρχει η δυνατότητα να μπούνε τα χρέη που είναι μέχρι το 2007, ακόμα και αν αυτά μπουν ως χρέη με δικαστική απόφαση το 2014, αλλά αφορούν χρέη μέχρι και το καλοκαίρι του 2007 . Αυτά μπορεί να τα δώσει με το νόμο εκείνο. Ωστόσο, δεν ξέρω ακριβώς και ποια είναι σύνθεση των χρεών του ΠΑΟΚ. Δεν γνωρίζω εάν υπάρχουν χρέη μετά το 2007».

Για το ενδεχόμενο να υπάρξει η ρύθμιση που ζητά εδώ και ένα και πλέον χρόνο ο Σαββίδης, ο Ορφανός είπε: Το κομμάτι των χρεών είναι και το πιο δύσκολο. Υπάρχει ο τελευταίος έλεγχος από την Τρόικα ο οποίος έχει οριοθετηθεί για τέλος Σεπτεμβρίου αλλά όλα αυτά τα θέματα πάντα καθυστερούν. Εκεί η κυβέρνηση θέλει να βάλει όλα τα θέματα που αφορούν την μείωση της φορολογίας , των δόσεων σε αυτούς που οφείλουν μέσα στα οποία μπορεί να εντάξει και τη διαδικασία για το θέμα του ΠΑΟΚ".

Διαβάστε ακόμη...