Η περίπτωση Γκολάσα

Η μεταγραφή του Εγιάλ Γκολάσα αποτελεί μία σοβαρή επένδυση για τον "Δικέφαλο", ωστόσο μέχρι στιγμής ο Γκολάσα δεν έχει καταφέρει να δείξει αυτό που μπορεί.
Πηγή: paok24.com
Η περίπτωση Γκολάσα

Ο Γκολάσα ήρθε στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ μετά από αρκετές συζητήσεις με τους ανθρώπους του "Δικεφάλου", με το σκεπτικό ότι με τις εμφανίσεις του θα μπορέσει να ανεβάσει κατά πολύ την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να σημειώσει συμμετοχή σε επίσημο παιχνίδι της ομάδας.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Ίντερ στις 14 Αυγούστου υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό και μέχρι σήμερα, δηλαδή ένα μήνα μετά, δεν έχει καταφέρει να επανέλθει πλήρως και να είναι 100% έτοιμος, με αποτέλεσμα να έχει χάσει τους δύο αγώνες με τη Ζίμπρου για το Εuropa League, αλλά και τους τρεις πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος.

Όπως φάνηκε, η απραξία του στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν του κόστισε τόσο στον τραυματισμό του, όσο και στην αποθεραπεία του, η οποία διήρκησε παραπάνω απ' ότι κανονικά προβλεπόταν. Είναι γνωστό ότι το δεύτερο περσινό εξάμηνο δεν αγωνίστηκε στους αγώνες της Μακάμπι Χάιφα, καθώς η πρώην ομάδα του τον είχε αφήσει εκτός, μια και δεν υπέγραφε νέο συμβόλαιο.

Πριν από μερικές ημέρες, ο Ισραηλινός αγωνίστηκε στη φιλική αναμέτρηση με τον Αιγινιακό, όμως ο Άγγελος Αναστασιάδης έκρινε ότι δεν είναι έτοιμος και προτιμήθηκε να συνεχίσει το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ σήμερα συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Όπως και να ΄χει το σίγουρο είναι πως ο Γκολάσα είναι ένας παίκτης, από τον οποίο περιμένουν πολλά στον ΠΑΟΚ, καθώς έχει την ευχέρεια να παίξει σε πολλές θέσεις, αφού μπορεί να αγωνιστεί είτε ως οκτάρι, είτε στα αριστερά της επίθεσης, παρά το γεγονός ότι αυτή δεν είναι η φυσική του θέση.

Διαβάστε ακόμη...